Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Yok bir arada muhabbeti dönmüştü. Onların neti daha kudretli heralde? Ya da başka birşeyler yapıyorlar, belki en verimli saatler onlara denk geliyor.

sopcastsports

Kendi aralarında bir konu açmışlardı onlar

15 golden, Griddeki alanları 15'e bölüp paylaşmışlar ve nerdeyse aynı saat diliminde tıklamaya çalışıyorlardı. Belki yararı olmuştur tabii ama bir deşu var ki, Probux'a üye olan Pakistanlı sayısı Türk sayısından kat be kat fazla. Bu da onların kazanma şansını arttırıyor.

Coulers79

Ya bu birkaç gündür çıkan extra 0.01 ve 0.02$'lık yeşil reklamlar neden işlemiyor?

Birde bazen günlük 8 - 12 adet tıklayıp bir daha pek uğramayan RR'ler var.
Bunlar golden botingenler mi, bunların her tarafı golden olsa ne yazar?  :D

nukhet

Sevgili kullanıcılar, biz bugünkü duyuru başlamadan önce, biz fark etmiş bir bazı hakim olayları ele almak istiyorum. Son günlerde, her kimse artık bahsediyor bizim ödeme işlemcisi bakım geçici bir durumdur. Yeterince adil, o şekil veya form, bir şekilde herkes için geçerlidir ve bu şekilde bugünün duyuru bir konu olacak bir konudur. Daha henüz daha, kişi bunu bir takıntı haline çevirmek için izin vardır; düşüncelerini renk ve aksi takdirde onların vizyonunu bulut. Bu sis bakım geçici bir durum olduğunu çok gerçek gerçeğini unutmadan birçok kişi sorumludur. Bu kalıcı değildir, ve bu son zamanlar değil. Biz "baskısı altında sonsuza kadar, bazı distopyacı toplumda yaşayan değil bakım overlords ". Hayır, bu bir olan geçici bir önlem kez normale dönüşle sonuçlanacaktır elde belirli hedeflere ulaşmak için. akılda, hepimizi arka sis dışında bir adım atalım ve başarı hayret bir an duraklama alması ile So o bir yaklaşıyor çevrimiçi bizim üçüncü yıl . Ağustos Bu ay ulaşan ProBux hepimiz için çok özel bir olay, ve kutlama için çok bir nedenidir. Bu bizim için bir doğum günü ay , ve biz tüm üyeleri ile tüm ay boyunca bunu kutlayacak. Bu inanılmaz bir başarı, çok az site hiç görmek biridir. Biz bile bir yıl geçmiş yaptım, bırakın altı ay olması, her gün için müteşekkir olan bir şeydir. Bizim ikinci yıl çıkmak ve bizim üçte girerken ve birkaç kısa hafta içinde, biz bireylerin bu şaşırtıcı topluluk tarafından keşfedilen şanslı yıldızlı teşekkürlerimizi kadeh. Evet orada sıkıntılar olmuştur ve bulacaksınız hayat onlarla dolu. Oysa en azından, onlar ProBux de deneyim genellikle ne kadar şaşırtıcı kontrast aracılığıyla vurgulamak için hizmet vermektedir. Yin ve Yang, tatlı ve ekşi. Zorluk ve sıkıntı olmadan, nasıl doğru bir servet ve mutluluk ölçebilirsiniz? Gerçek şu ki, bunlar zor zamanlar bizi tanımlayan şeyin parçası olmasıdır. Onlar bizim zaman çoğunluğu harcama eğilimi bulutların üzerinden başımızı çekin ve bize neyin önemli olduğunu stok almak için izin verir. Ve ne şu anda önemli olan bu çok kavramın anlaşılması, bakım sadece Yani küçük bir sıkıntı çok daha büyük, daha uzun yolculuğun yolunda. bir deyim vardır, tüm iyi şeylerin sonu gelmelidir. Oysa biz sadece tartışılan şeyin doğası gereği, bu tam tersi tüm kötü şeyler, aynı zamanda gerçek bir sonu gelmelidir. Bu durumda kötü bir şey bakım ve onun uç biz tartışmak için buradayız budur. Şimdi biz mutlak kesinlik ile garanti edemez uzak açıklamalar yapmaktan utangaç eğilimindedir. Bu sahte vaatler sunan bizim doğada değildir. Bu bizi olmamıştı, ne de hiç olacaktır. Henüz böyle bir tekil istisna yapmak ve herhangi bir beklenmedik bir olay engelleme, diyecekler ki, bizim mevcut yönergede güven bakım Ağustos 28th bizim doğum tarafından tamamlanacaktır . Amacımız gerçek doğum için PayPal'ın serbest tasarruf, bu tarihten önce Neteller ve Payza hem de yayınlayacak. hızlı bir hatırlatma biz var prosedürü takip etmek isteyen varsa, bu kalan dönemde para çekme, hala mevcut olduğunu önceden öngörüldüğü ve gönderme Sunucu anda dört günlük para çekme dönemlerde Talepleriniz. biz bakım bitirmek önce Şimdi biz PayPal konusunda bu ay sırasında yapmak için son bir geçici ayarı var. Biz bu işlemci bu son streç sırasında mümkün olduğunca sabit kalması görmek isteyen, bu nedenle Ağustos ayı için biz PayPal üzerinden tüm yatırım geçici bir sakatlık koymak zorundadır. Bu yeni üyelik veya reklam satın alma, kiralama dengesi ekleyerek herhangi bir ve tüm alımları, PayPal aracılığıyla işlenecek mümkün olmayacak demektir. Para Çekme bu son değişiklikten etkilenmez, ve daha önce bahsedilen zamanlarda kullanılabilir olmaya devam edecektir. Ve ayrıca çekme gibi, bu sınırlama bizim doğum günü kutlamak için zamanında, ay sonundan önce giderilmelidir. biz birinin tamamen yararlanmak mümkün olma olasılığı vardır, bu geçici tedbirin olası bir yan etkisi görmek yaparken özel bir promosyon veya indirim, biz de bunun için bir çözüm ile geldi. Biz önümüzdeki hafta ve aylarda planlanan indirim promosyonlar bizim düzenli bir dizi yanında, biz de karar verdik , çok özel PayPal indirim günü sadece PayPal tüm üyelerimiz için. Sadece bizim sayesinde söyleyerek yoludur. Yani yakın gelecekte bu bir göz dışarıda tutmak ve herkesin bu özel promosyon. Çalışırken farkında olduğundan emin olmak için elimizden geleni yapacağız Yani şimdi bir yön ve bir amacı var, o önemli olduğunu hepimiz iş Birlikte ona doğru. Biz, bilgi vermiştir şimdi o mesajı yayılmasına yardımcı olmak için herkes kadar olduğunu. Bu talihsiz bir istatistik: ama aslında bizim duyuru ve güncellemeleri okuyun üye sayısının dünya nüfusunun sadece sadece bir kısmı. Bazı üyeler gereksiz bizim bakım mesajı karşılaşmak üzerinde bir panik içine kendilerini çalıştı ve onların hesaplarına yatırdığı tamamen planlama ve yönünü unutmuş. Aniden dışarı bozdururken onların aklında tek düşünce oldu. Doğru bilgi ile tedavi edilmediği takdirde bir bilgisiz topluluk, küçük çekişmelerin ve mantıksız davranış içine hızlı bir şekilde inmeye olabilir. Bu, biz bütün engelleri aşmak ve büyüklük elde edebiliyoruz birleşik sadece zaman olduğunu. Yani, diğer üye bizim duyurular yönlendirerek, ve aksi takdirde bizim doğum günü kutlaması olarak bilinir, bu bakım için ortaya tamamlanma tarihini onları bilgilendirerek haberdar yardım edin. Şimdi bizim doğum günü ay tekme, burada birçok promosyonların ilk biz teklif edilecektir. Yıldırım Fırsat # 1 - Yükseltme / Üyelik Uzatma İndirim Biz sunuyoruz % 10 indirim , tüm üyelik yenileme ve satın alma yükseltin. bu promosyon yararlanmak istiyorsanız, sadece gitmek Yükseltme sayfa. Bu promosyon olacak Geçen 23:59 Sunucu Seferinde 8 Ağustos kadar. yazık ki, bu promosyon PayPal aracılığıyla bu satın alma yapmak isteyen herkes için kullanılabilir olmayacaktır. Bu Payza, Neteller, ve Ana Dengesi yoluyla alımlar için kullanılabilir. önümüzdeki haftalarda hakkında heyecanlı olması için bir çok şey var. Bizim doğum günü ve bizim üçüncü yılın başlangıcı, bakım sonu ve birçok yeni ve heyecan verici özellikler serbest bırakmak için bizim iş yükü müteakip, şarttır. Bu bizim işimiz değerli hale şeylerdir, güçlüklerin üstesinden gelmek ve ProBux burada dostlarımız ile iyi günler paylaşımı tatlı memnuniyeti. keyfini çıkarın ve büyük bir hafta var ProBux Ekibi

nukhet

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Ağustos 2014, 07:47:42
Ya bu birkaç gündür çıkan extra 0.01 ve 0.02$'lık yeşil reklamlar neden işlemiyor?

Birde bazen günlük 8 - 12 adet tıklayıp bir daha pek uğramayan RR'ler var.
Bunlar golden botingenler mi, bunların her tarafı golden olsa ne yazar?  :D
Eğer bilgisayarın başında düzenli oturuyorsam ben yakalıyorum 0,02 lik reklamları coulers hocam

hakanatik01

Bilgilendirme çin teşekkürler ama hiçbişi anlaşılmıyor desem yeridir (anladığım pronun doğum günü ve indirim var bu kadar uzun uzun okumaya gerek yok gibi :D ) google çeviri bu kadar olur bence bu tarz paylaşımları linklerle de yapalım ki türkçesinden bişi anlamayan belki ingilizcesinden anlar :)
vaktim var uzun uzun okuyacağım derseniz buradan bakabilir;

nukhet

Ben şöyle anladım Hakan hocam
probux'un dogum gununde paypal sorunu bitiyor. ayrıca artık bazı gunlerde deneme amaclı full gun acık olucak paypal. payza ve neteller ise dogum gununden önce düzelecek. ayrıca ultimate de indirim. 28 agustosta dogum gunu var probuxun .
Golden 72 dolara inmiş
Elisa hoca değilimki yahu ben, nerdesin hocammmmm, çevirde anlayalım dimi :)

Coulers79

Alıntı yapılan: nükhet - 05 Ağustos 2014, 11:45:01
Eğer bilgisayarın başında düzenli oturuyorsam ben yakalıyorum 0,02 lik reklamları coulers

Şuanda 2 tane 2'lik geldi sırayla saniye sayıyor kazanç yok, internetim ve laptopum çok yavaş sanırım.

ricci

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Ağustos 2014, 12:26:08
Şuanda 2 tane 2'lik geldi sırayla saniye sayıyor kazanç yok, internetim ve laptopum çok yavaş sanırım.

Coulers79 senle alakalı değil, reklam veren sürekli kaldırıyor o yüzden forumdada bir sürü şikayet var bununla ilgili...

youshes12

Alıntı yapılan: ricci - 06 Ağustos 2014, 01:13:29
Coulers79 senle alakalı değil, reklam veren sürekli kaldırıyor o yüzden forumdada bir sürü şikayet var bununla ilgili...
Yakalayanlar var ama tıklamayın bence boşuna.