Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Bende mi yapsam acaba.. Başlat durdur politikası  :D

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Ağustos 2014, 00:17:29
Admin şikayeti dikkate almayacak bence.
Yetişen yetişiyor. Reklam veren, az adette reklam çıkartıyor bence.

60 sn lik reklamı yakalıyorum. tıklıyorum. Aynı zamanda başka pencerede probux reklam sayfasını bir daha açıyorum.  f5 yapıyorum. Atıyorum 10 sn de başka bir 60 sn lik reklam var. Diğerlerini kapatıp onu tıklıyorum. ve probux reklam sayfasını başka pencerede yine açıyorum. daha 30 sn dolmadan o reklam kayboluyor.  Az kredi reklam bile alsa 30 sn de bitmesi mümkün değil. Çünkü daha reklam 60 sn dönmüyor bile. Hadi ben 5-10 sn sini kaçırdım diyelim. 50 sn olmadan 60 sn lik reklam bitiyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

Ben biraz sonra bakacam şu işe bakalım hesaptaki para ile bu reklam başlat durur oluyor mu diye  :D

youshes12

Alıntı yapılan: bilqin - 07 Ağustos 2014, 00:28:20
Ben biraz sonra bakacam şu işe bakalım hesaptaki para ile bu reklam başlat durur oluyor mu diye  :D
Sen bari yapma hocam :)

ElisaMcCline

Kullanan da vardır mutlaka, ama yakalayanlar ve kredlendirilenler de var arkadaşlar.
O zaman onlara admin mi acıyıp bari al sen 1-2 cent diyor.

Tıklamayın, olsun bitsin. Ben tıklamıyorum :)

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Ağustos 2014, 14:06:55

Tıklamayın, olsun bitsin. Ben tıklamıyorum :)

Bende artık sadece 8 fixed reklamı tıklıyorum sadece. Ödeme alana kadar böyle. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

youshes12

@enderege eskiden probux forumunda seni çok sık görüyordum şu aralar hiç yoksun :)

richman

Golden üyeyim reklamlara tıklamayı unutmuştum dün. Bugün sabah 5:54 te uyandım hemen aklıma geldi fakat 7 reklam tıklıyabildim tüh boşa gitti 1 gün demiştim fakat RR kazançlarınnı işlediğini fark ettim Golden için 8 reklam şart değilmiydi ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 08 Ağustos 2014, 12:32:19
Golden üyeyim reklamlara tıklamayı unutmuştum dün. Bugün sabah 5:54 te uyandım hemen aklıma geldi fakat 7 reklam tıklıyabildim tüh boşa gitti 1 gün demiştim fakat RR kazançlarınnı işlediğini fark ettim Golden için 8 reklam şart değilmiydi ?

Full kazanç için 8 reklam şartı var.
7 reklam tıkladıysan 7 avg ye kadar ref gelirlerini alabilirsin demek oluyor.

nukhet

Alıntı yapılan: youshes12 - 08 Ağustos 2014, 11:42:35
@enderege eskiden probux forumunda seni çok sık görüyordum şu aralar hiç yoksun :)
Probuxun formuna girmeye bile korkuyorum ben, sırf küfürbazlar dolmuş, yazı bile yazamıyorum küfür edecekler diye, eskiden çocuklarıma işim varsa tıklatırdım reklamları şimdi müsade etmiyorum siteye girmelerine, Mazallah foruma girerler de okurlar yazılanları diye korkuyorum, yinede zaman zaman okuyorum bir şeyler yazmadan skralext diye bir kullanıcı var çok güzel haberler veriyor