Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: youshes12 - 08 Ağustos 2014, 11:42:35
@enderege eskiden probux forumunda seni çok sık görüyordum şu aralar hiç yoksun :)

İlk zamanlarda milletin bilgiye ihtiyacı vardı. Bende elimden geldiğince yazıyorum ama şimdi aynı sorular, aynı muhabbet sıkmaya başladı. Ya verdiğin cevabı beğenmeyemlere ne demeli? İlla onun istediği cevap verilmeli. İşine gelmiyor sen çok biliyorsun oluyor. Oraya Türk mod lazım bence. Biraz temizlik yapılmalı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

youshes12

Alıntı yapılan: enderege - 08 Ağustos 2014, 15:54:00
İlk zamanlarda milletin bilgiye ihtiyacı vardı. Bende elimden geldiğince yazıyorum ama şimdi aynı sorular, aynı muhabbet sıkmaya başladı. Ya verdiğin cevabı beğenmeyemlere ne demeli? İlla onun istediği cevap verilmeli. İşine gelmiyor sen çok biliyorsun oluyor. Oraya Türk mod lazım bence. Biraz temizlik yapılmalı.
Aynen şu aralar küfürleşmeler çok arttı.Şuan siteye de girilmiyor.

abcb

Alıntı yapılan: enderege - 08 Ağustos 2014, 15:54:00
Oraya Türk mod lazım bence. Biraz temizlik yapılmalı.

Yakışır Ender Hocam'a  8) full temizlik yapar, ohh mis gibi  :g ne küfür kalır, ne de gereksiz numunelikler

6il9in

Bende numuneyim ama hala gk formundayım  (d)  (spam) tüm mavi modlar  :P  :D

[spoiler] (spk)[/spoiler]

abcb

Ender Hocam zaten seni banlamıştı ki  :g Bir daha niye uğraşsın  8) İşi gücü yok senimi banlayıp duracak  :m

Z.K.U.D

Bu arada yanlış anlamadıysam yeni bir uygulama daha gelmiş probux'a. Ref kiralamak için cashout gibi saat belirlemesi var. Tek fark ref kiralayacağınız saatleri siz belirliyorsunuz. 2 tane saat belirleme hakkımız var.

nouma26

Alıntı yapılan: Z.K.U.D - 10 Ağustos 2014, 14:34:46
Bu arada yanlış anlamadıysam yeni bir uygulama daha gelmiş probux'a. Ref kiralamak için cashout gibi saat belirlemesi var. Tek fark ref kiralayacağınız saatleri siz belirliyorsunuz. 2 tane saat belirleme hakkımız var.

Çok da yeni değil.Sanırım 2 ay olmuş.

Z.K.U.D

Alıntı yapılan: nouma26 - 10 Ağustos 2014, 14:54:05
Çok da yeni değil.Sanırım 2 ay olmuş.

Hadi ya utandım :) ilk defa karşılaştım direk ref kiralıyordum çünkü :)

aydyar13

1 dk önce para çekmeyi denedim açıktı. 50 dolar üstü ve cashout saatiyle alakası yok. Site kendine geliyor mu yavaş yavaş acaba :PP

Fee si de %2

nouma26

Alıntı yapılan: aydyar13 - 10 Ağustos 2014, 19:53:45
1 dk önce para çekmeyi denedim açıktı. 50 dolar üstü ve cashout saatiyle alakası yok. Site kendine geliyor mu yavaş yavaş acaba :PP

Fee si de %2

Güzel haber.Paypal  mı payza mıydı?