Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Z.K.U.D

Çekebildin mi peki , yani çekme işlemini tamamladın mı aydyar13 ? Çünkü ben 20 kereden fazla denedim başarıyla tamamladığını söylüyor fakat main balance aynı ve paypal'a da gelen giden yok. Probux forumunda yazışıyorlar bunun ile ilgili.  ???

aydyar13

Benim denediğim paypaldı. Çekime onay vermedim hata verip vermediğni bilmiyorum ama bir adım atmışlar devamı gelir umarım.

sicher

ben main de 28 küsür vardı Payzaya cektim para mainden gitti ama ne payzada bişey var nede hesapta receibed kısmında artış yani arya gitti geçmiş olsun bana :(

hakanatik01

Acayipti bugün bende çektim geldi diyor,gönderdik diyor gelen giden yok ama ,kaybolma da olmadı ama para balance'da duruyor çekemiyorum :) Bir an önce halladerler umarım artık bu çekim sorunlarını ,vakit bulursam bende payzaya isteycem bakalım,kaybolmaz umarım.

sicher

ElisaMcCline

Siteye girebilen var mı ?

Bir bakım yaptılar sanki, TCP connection hatası veriyordu 1 saat kadar önce denemiştim.
Şimdi site geliyor ama daha sonra dene diyor sürekli.

hakanatik01

evet aynı durum bended var;
"Please, try again later!" deyip duruyor.bende tamam deneyeyim diyorum olmuyor :PP

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Ağustos 2014, 16:10:16
evet aynı durum bended var;
"Please, try again later!" deyip duruyor.bende tamam deneyeyim diyorum olmuyor :PP

:y

Sıktı zaten, daha geç saatte bir denerim tekrar artık :)

ElisaMcCline

Siteye tekrar giriş yapılabiliyor, başka bekleyen varsa haberi olsun.

aydyar13

Bugünkü tıklar da çok kötü :(