Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sopcastsports

Antivirüs Programınız varsa bir süreliğine devre dışı bırakıp tekrar girmeyi deneyin. Kuvvetle muhtemel sorun ortadan kalkar.

HeadSh0t

Login sayfası şimdi açıldı  :)

GameHunter

Son 5 gündür RR tıkları acaip düştü. Sitenin gidişatı iyi değil. :)

nouma26

Grup için baktığım hesapta  avgler hep 1 in üzerinde.Ödemeler aksadı diye forumda istatistikleri vermiyorum....

universitely76

Alıntı yapılan: GameHunter - 18 Ağustos 2014, 14:27:44
Son 5 gündür RR tıkları acaip düştü. Sitenin gidişatı iyi değil. :)
Böyle diye diye ne siteleri gömdük amma bu siteyi batıramadık gitti var ya.. Neyse durmak yok batıyor söylentileri çıkarmaya devam :)
Şu sıra imzasız'ım...

youshes12

Alıntı yapılan: universitely76 - 19 Ağustos 2014, 09:45:42
Böyle diye diye ne siteleri gömdük amma bu siteyi batıramadık gitti var ya.. Neyse durmak yok batıyor söylentileri çıkarmaya devam :)
Aynen millet bu sitenin scam olması çok istiyor nedense  ???

paragelsinde

batmazlar 3 lü grup sanırım ilerde aynı script kullandıkları için ojooo hesabı fake hesapları ayıklamaya çalışacaklar ve verified hesaplara çalışacaklar. yani dispute açınca bize bizde geri ödeyecez artık para iade :)) tahminim...

neon

Bekledik, sabrettik.  28 Ağustos a kadar daha dişimizi sıkalım bakalım. Ondan sonra ak koyun kara koyun belli olur zaten  :)

GameHunter

Alıntı yapılan: universitely76 - 19 Ağustos 2014, 09:45:42

Yok söylenti olsun diye değil cidden 300 tık altına düşmezken 5 gündür 250 tık alıyor. Keşke batmasın benimde en sevdiğim PTC sitelerinden biri Probux 250$ üzeri kazanç elde ettim yatırımsız.

sopcastsports

Sanki batacak olan site, daha doğrusu admininin kafasında para alıp kaçıp gitmek olan bir sitenin avgleri düşmez tam tersi yükselir gibime geliyor. Kaçacak olan bir admin AVG düşürerek yatırım kaybetmeyi göze almaz, aksine kaçmaya yakın AVG tavan yaptırarak son vurgununu da yapar gider.

Şahsen ben bu sitenin batacağını veya adminin kaçıp gideceğini düşünmüyorum nedense. Sadece domain değeri bile çok çok yüksek sitenin.. Neyse bakıp görelim :)