Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

actionmanisherooftheworld

bu sitenin dokunulmazlığımı var? bal gibi scam işte inatla scam değil diye kendinizi kandırın :)

abcb

Demre kim diye düşünüp te yabancı yabancı davranmayın, ""paragelsinde"" arkadaşımız
Avatarından tanıdım, 5 dakika önce ekledi yeni avatarını

Foruma hoşgeldin Demre  :g

paragelsinde

hoşbulduk alan adı kapancak ondan dolayı hocam

sağolsun değiştirdi...

enderege

Alıntı yapılan: actionmanisherooftheworld - 29 Ağustos 2014, 01:13:10
bu sitenin dokunulmazlığımı var? bal gibi scam işte inatla scam değil diye kendinizi kandırın :)

Kimse kimseyi kandırmıyor arkadaşım. Bir umutla tıklıyor veya bekliyor. Ama her nedense siz uzun zamandır bir tavır aldınız siteye. Bunca zamandır kazandırdığının hatrına elleşmiyoruz. Kimseyede yatırım tavsiyesi yapmıyoruz. Olaki ödeme ypmazsa içerdeki parayı reklama harcarız olur biter. O kadar dert etmeyin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

sopcastsports arkadaşın mesajını editleyecektim ama,  mesaj geride kalacak.

Geyik kısmını geçiyorum. Oturmuş yazmş admin ama işin özü, para lazım diyor :) Ama öyle yazmadan diyor tabii ki :)
İndirim yapmış işte para harcayalım diye :D

28 Ağustos: Sadece Payza, server zamanlamasına göre cashout yapılmaya başlanabilecek.
05 Eylül : Payza ya Neteller da eklenecek, server zamanlamasına göre cashout yapılmaya başlanabilecek.
12 Eylül : Her 3 ödeme işlemci de aktif olarak ve server zamanlı ashout kriteri olmaksızın ödeme yapılmaya başlanacak.

Birthday Lightning Deal #1 - Ref uzatma indirimi ( TR saatiyle: 08 Eylül 05:59 a kadar geçerlidir)
30 gün ref uzatma indirimi : %8
60 gün ref uzatma indirimi : %13
90 gün ref uzatma indirimi : %22
150 gün ref uzatma indirimi : %27
240 gün ref uzatma indirimi : %32

Birthday Lightning Deal #2 - Üyelik yükseltme ve üyeliği uzatma indirimi ( TR saatiyle: 08 Eylül 05:59 a kadar geçerlidir)

Tüm üyel,k tipleri için, yeni alım ya da uzatmalarda %10 indirim

HeadSh0t

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 01:08:37
Forumdaki bütün arkadaşlar paypal kullanıyor sanırım, payza ile bile olsa bir ödeme görseydik, probuxun forumunda var ama ben o insana inanmıyorum, 20 gün içinde bir sürü fake ödeme paylaştı, hatta insanlarla yabancı forumlarda alay etti

PZ kullanıyorum. Fakat ödeme limitine $1 var.  :)

6il9in

O kadar Golden ve ultimate üyesi var sitenin 2-3 kanıt var yok sitenin formunda.. Scam scam olmuş  :P Hemende söylenti çıkartayım  :D  :P

Harbi nerde bu baba ödemeler admin sadece artistlik mi yaptı yok yeterince  paramız var diye  (d)

Fuse ve zap ne olacak bakalım  :D

omar33

Alıntı yapılan: bilqin - 29 Ağustos 2014, 07:47:57
O kadar Golden ve ultimate üyesi var sitenin 2-3 kanıt var yok sitenin formunda.. Scam scam olmuş  :P Hemende söylenti çıkartayım  :D  :P

Harbi nerde bu baba ödemeler admin sadece artistlik mi yaptı yok yeterince  paramız var diye  (d)

Fuse ve zap ne olacak bakalım  :D

Ben şahsen Fusenin düzeleceğini düşünüyorum ya da düzelmesini istiyorum.Tam olarak ne hissettiğimi bende bilmiyorum  :S

6il9in

Alıntı yapılan: omar33 - 29 Ağustos 2014, 08:00:17
Ben şahsen Fusenin düzeleceğini düşünüyorum ya da düzelmesini istiyorum.Tam olarak ne hissettiğimi bende bilmiyorum  :S

Fuse ödemeler konusunda düzelse bile avg leri düzeltmez o admin  (d) en fazla yatırdığını alırsın. Siteyi takipte kalın bence. Yatırım yapma konusuna gelince şimdilik çnerilmiyor. Admini neobux admininden daha cimri çıktı. Tabiki şimdiye kadar kazanan kazandı  :D

omar33

Alıntı yapılan: bilqin - 29 Ağustos 2014, 08:15:39
Fuse ödemeler konusunda düzelse bile avg leri düzeltmez o admin  (d) en fazla yatırdığını alırsın. Siteyi takipte kalın bence. Yatırım yapma konusuna gelince şimdilik çnerilmiyor. Admini neobux admininden daha cimri çıktı. Tabiki şimdiye kadar kazanan kazandı  :D

Fusede  20 dolar yatırdım 19 geri çektim.Standart üyeyim 191 ref avg 1,7-1,8 şeklinde.Resmen şu anki ruh halim "Bindik  bir alamete gidiyoz kıyamete"...