Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

+1 ( 0,005 ) Bampaid

universitely76

Hayırlı olsun öncelikle uzun bir süreden sonra site tanıttığınız için size hocam :) diğer üye olan arkadaşlara da bol kazançlar :)

Ben bir süre önce üye oldum; ilk etapta düşük fixed reklam değerlerinden dolayı (0,001 idi o dönem) bırakmıştım. Daha sonra reklam ücreti yüklelince tekrar bakayım dedim ama o zaman da yüksek ödeme limiti yüzünden terkettim probux'u... şu an hiçbir aktivitem yok ama Elisa hoca "denemek" isterse yeniden üye olurum  :y
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Eylül 2012, 21:07:17
Hayırlı olsun öncelikle uzun bir süreden sonra site tanıttığınız için size hocam :) diğer üye olan arkadaşlara da bol kazançlar :)

Ben bir süre önce üye oldum; ilk etapta düşük fixed reklam değerlerinden dolayı (0,001 idi o dönem) bırakmıştım. Daha sonra reklam ücreti yüklelince tekrar bakayım dedim ama o zaman da yüksek ödeme limiti yüzünden terkettim probux'u... şu an hiçbir aktivitem yok ama Elisa hoca "denemek" isterse yeniden üye olurum  :y

Bilgiler için teşekkürler Universitely...
Şu anda  o yada bu yönde bir düşünce yok aslında ama denemek için bir 100 lük paket alınabilir diye düşünüyorum.
Acil birkaç sorunu çözer çözmez :)

ricci

şu anda 0,01lik profit reklamı var bilginize...

tolgacan86

hocam biraz geç oldu işinize yarar mı ama destek olmaya geldim nickten çıkartırsınız zati :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 25 Eylül 2012, 16:16:03
hocam biraz geç oldu işinize yarar mı ama destek olmaya geldim nickten çıkartırsınız zati :D

Teşekkürler Tolga :)
Evet yazını görünce baktım, nickten çıkarttım :D

Edit:
Yahu, bana zorla upg aldıracaksını :P

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Eylül 2012, 16:20:48
yeni hesabı açsam mı ki ben de, ne yapsam bilemedim şimdi  :g
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 25 Eylül 2012, 17:16:10
Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Eylül 2012, 16:20:48
yeni hesabı açsam mı ki ben de, ne yapsam bilemedim şimdi  :g

>:D >:D >:D

Ya olm bak git  (d) (d) (d)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Standart olarak 3 ref kiralamıştım, içerde birikenle bir deneyeyim demiştim.

6 günde 3 ref 27 tık ----> 1.5 avg ---> yani ay sonuna kadar gün kaçırmazsam, verdiğimi geri alabilirim :D
Ref kiralamayı düşünen olursda aklında olsun.... Kiralamayın :D