Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arnutwowew

bende bu siteye üye oldum ama   PTC Investigations  tavsiye etmiyor bıraktım tıklamayı devam ediyimmi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arnutwowew - 10 Ekim 2012, 23:17:00
bende bu siteye üye oldum ama   PTC Investigations  tavsiye etmiyor bıraktım tıklamayı devam ediyimmi

ben görsel olarak aldanıp bir tanıtım yaptım ama kimseye yatırım tasiye etmiyorum. Kendim de inceledikten sonra yatırım yapmama kararı aldım ve bıurada belirttim zaten.
elimize yapışmaz diye tıklıyorum, ref alıp deniyorum. Konu açtığım için destek veren arkadaşlara da ayıp etmemeye çalışıyorum.
İlerisi için kaygı duyan destek veren arkadaşlar bırakabilir tıklamayı.

hakanatik01

Ben komple PTC'yi bırakıcaktım görev adamı olmaya karar vermiştim ama siz tanıtınca aklıma geldikçe tıklayayım dedim sizden üye olabildim mi anlayamadım ama :) umarım becerebilmişimdir ilk tıkladım referer adını sordu dedim böyle olmaması lazım kapattım sayfayı tekrar üyelik için tıkladım bu kez ref kısmıyla ilgili hiç birşey gelmedi direkt kullanıcı adı falan sordu üyeliği tamamladı sitede Upline kısmını da göremedim umarım sizden üye olabilmişimdir :) müsait bir zamanda bakarsanız iyi olur...Sizden üye değilsem bırakayım siteyi gavurun refi olmayayım sonra arkamızdan paramla satın alırım seni şeklinde söylentiler dolaşmasın  :P :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Ekim 2012, 14:18:34
Ben komple PTC'yi bırakıcaktım görev adamı olmaya karar vermiştim ama siz tanıtınca aklıma geldikçe tıklayayım dedim sizden üye olabildim mi anlayamadım ama :) umarım becerebilmişimdir ilk tıkladım referer adını sordu dedim böyle olmaması lazım kapattım sayfayı tekrar üyelik için tıkladım bu kez ref kısmıyla ilgili hiç birşey gelmedi direkt kullanıcı adı falan sordu üyeliği tamamladı sitede Upline kısmını da göremedim umarım sizden üye olabilmişimdir :) müsait bir zamanda bakarsanız iyi olur...Sizden üye değilsem bırakayım siteyi gavurun refi olmayayım sonra arkamızdan paramla satın alırım seni şeklinde söylentiler dolaşmasın  :P :P

teşekkürler Hakan, evet refim olabilmişsin :)

Arkadaşlar sadece destek için tıklıyorsanız devam etmeyin lütfen.. ref geliri gerçekten çok az.
Ama ilk ödemeyi alabilirim, şansımı denemek istiyorum diyenlere birşey diyemem tabii ki :)

Site güzel reklam geliri alıyor ama çok kopya bir sistem olduğu için güven konusunda sorun yaşadım ve upg almadım.
Kısaca, ilk ödemeleri alıp alamayacağınız konusunda çok bir fkrim yok.

ref kiralayacak arkadaşlar varsa, daha önce kabaca bahsetmiştim. Aşağı yukarı verdiğinizi geri veriyor site, kazancı gerçekten az.
Bir ara  (sanırım ref geliri için ayar yapıyorlardı) kazanç avg sinin de altına düştü AVG ama şu anda daha iyi. Az da olsa kazandırıyor.

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Ekim 2012, 14:25:42
teşekkürler Hakan, evet refim olabilmişsin :)

Arkadaşlar sadece destek için tıklıyorsanız devam etmeyin lütfen.. ref geliri gerçekten çok az.
Ama ilk ödemeyi alabilirim, şansımı denemek istiyorum diyenlere birşey diyemem tabii ki :)

Site güzel reklam geliri alıyor ama çok kopya bir sistem olduğu için güven konusunda sorun yaşadım ve upg almadım.
Kısaca, ilk ödemeleri alıp alamayacağınız konusunda çok bir fkrim yok.

ref kiralayacak arkadaşlar varsa, daha önce kabaca bahsetmiştim. Aşağı yukarı verdiğinizi geri veriyor site, kazancı gerçekten az.
Bir ara  (sanırım ref geliri için ayar yapıyorlardı) kazanç avg sinin de altına düştü AVG ama şu anda daha iyi. Az da olsa kazandırıyor.

Destek için tıklıyordum hocam bırakıyorum madem :) $5 min ödeme çok yüksek, $2 olsa biraz daha devam edilebilirdi belki  ???

hakanatik01

bırakmayalım derim ben azından hocamız ödeme alana kadar :)

Sonra isteyen bıraksın $0.0530 kazanmışım 1 günlük refsiz kazanç fena da değil:) Arada reklamlarda çıkıyor sanırım scam olana kadar yada en azından siz ilk ödemeyi alana kadar tıklarım bende.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 17 Ekim 2012, 22:39:31
Destek için tıklıyordum hocam bırakıyorum madem :) $5 min ödeme çok yüksek, $2 olsa biraz daha devam edilebilirdi belki  ???

Teşekkürler regortaz... :)
Daha önce de bilgi vermiştim ama gözden kaçmış demekki, Daha önce bıraksaydın keşke ...

ElisaMcCline

Sitede her baktığımda en az 1-2 yeni reklam görüyorum... Ve birileri gidip yenileri geliyor sürekli.
Çok reklam hem iyiye hem de kötüye yorulabilir... sorunlar mı var yoksa çok iyi reklam mı alıyor karar veremedim.
Ödeme kanıtları düzgün gidiyor.

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Kasım 2012, 14:51:41
Çok reklam hem iyiye hem de kötüye yorulabilir... sorunlar mı var yoksa çok iyi reklam mı alıyor karar veremedim.
Bunu siz 5$ olmadan öğrenemiycez sanırım Elisa Hocam..
merakla ve sabırsızlıkla 5$ olmanızı bekliyoruz

ama içim birazda rahat hala günlük tıklarda 21 adedi geçemedim..
neo ve c.sense ile kıyaslandığında rakam normal geliyor..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 03 Kasım 2012, 15:07:32
Bunu siz 5$ olmadan öğrenemiycez sanırım Elisa Hocam..
merakla ve sabırsızlıkla 5$ olmanızı bekliyoruz

ama içim birazda rahat hala günlük tıklarda 21 adedi geçemedim..
neo ve c.sense ile kıyaslandığında rakam normal geliyor..
Nasıl geçemediniz.. Şu anda 20 tane var zaten :)