Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Kasım 2012, 15:19:09
Nasıl geçemediniz.. Şu anda 20 tane var zaten :)
tüm tıkları yaptım yinede 19 diyor hocam

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 03 Kasım 2012, 15:26:32
tüm tıkları yaptım yinede 19 diyor hocam

Fuşya reklamları saymuyor olmalı ;)
Altta onlarla ilgili bir stats yok ....  micro - mini - standart - extended - Fixed leri hesaplıyor. Daily reklalmar hesaplanmıyor burada.

bu arada beni beklemenize gerek olmayacak sanırım :)
6 aktif direk ref var, bu da günde 1.2 cent fark eder ki sizinle aynı adette reklam tıklarsam o da :D
Sizler benden önce de ödeme alabilirsiniz yani :D Çünki kiralanan refler de zarar yazdı :D
Sağolsun, adminm çok iyi bakıyor sitesine, batırmaya niyeti yok gib. :g

hakanatik01

Sayaç bozuk bence.bende tıkladım tüm tıklara bugün ikose ustamın uyardığındada tıkladım ona rağmen hala 15 diyor bende zaten hiç uyarıları yakalamasak 20 reklam var sitede:)
ama balance tık değeri işleniyor sonuçta önemli olan o :g :g en çokta 24 tıklamışım

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Kasım 2012, 15:32:01
Fuşya reklamları saymuyor olmalı ;)
Altta onlarla ilgili bir stats yok ....  micro - mini - standart - extended - Fixed leri hesaplıyor. Daily reklalmar hesaplanmıyor burada.

Çok haklısınız Elisa Hocam
Bugün 5 fuşya (Çingene pembesi  :g) reklama tıkladım
tık sayım -0-

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 04 Kasım 2012, 12:38:50
Çok haklısınız Elisa Hocam
Bugün 5 fuşya (Çingene pembesi  :g) reklama tıkladım
tık sayım -0-

Neyse, Hakanatik'in de bahsettiği gibi.. hesabımıza yansıyor, sorun yok :)

Sanırım o reklamları, scripti toparladıktan sonra eklemeye karar verdiler, eklemeyi unutmuş ya da üşenmiş olabilirler :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Kasım 2012, 17:08:49
eklemeyi unutmuş ya da üşenmiş olabilirler

Birazda cebe çalışalım demişlerdir.  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

progrid başlamış :)

tolgacan86

hala ödeme limitine ulaşan yok mu :( elisa hocam ref mi satın alıyorsun sürekli :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Kasım 2012, 09:23:57
hala ödeme limitine ulaşan yok mu :( elisa hocam ref mi satın alıyorsun sürekli :)

Yok yaa,, Aldıklarım beni batırdı zaten. Verdiğimden daha az getirdi..  Ama çok kalmadı. Main balance:   $4.4655..
Microlar çok göze batmasa da artışa bayağı katkısı oluyor açıkçası. Yakaladığım her micro, 2 direk ref tıkına eşit :)
Birer birer de olsa sürekli micro çıkıyor, foruma da micro diye yazmıyorum ama PC başındaysanız bence arada refresh yapın.

tolgacan86

bede refsiz fena değilim :P dediğiniz gibi hocam arada kontrol ediyorum her baktığımda en az 1 tane çıkıyor :)

Main balance:   $2.0515