Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Daha önce de yaptılar ama konu biraz hikayemsi :)

Çok kişi için zaman oluyor, aralarından birine o şansı veriyorlar. Diğerleri ya alamıyor, ya da indirimsiz alıyor galiba..
Tam vakıf değilim ama sonuç olarak her yakalayan alamıyor, detayını çok iyi bilmiyorum.

ricci

ya goldenın düşme süresi beklenebilirdi ama ultimate 750'den düşüyordu beklenecek gibi değildi zaten :)

bu arada sitede 35 tane kiralık refim oldu çok iyi olmasalarda neobuxdan iyi yine reflerin hali, muhtemelen bir haftaya kadarda ilk para çekimizi yaparız artık  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ricci - 14 Aralık 2012, 13:44:42
ya goldenın düşme süresi beklenebilirdi ama ultimate 750'den düşüyordu beklenecek gibi değildi zaten :)

bu arada sitede 35 tane kiralık refim oldu çok iyi olmasalarda neobuxdan iyi yine reflerin hali, muhtemelen bir haftaya kadarda ilk para çekimizi yaparız artık  :g

Benim reflerden son aldıklarım öncekileri de batırdı, o yüzden yolladım hepsini, ama bu ara yine pireleniyorum :)

ricci

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Aralık 2012, 13:48:21
Benim reflerden son aldıklarım öncekileri de batırdı, o yüzden yolladım hepsini, ama bu ara yine pireleniyorum :)

refsizde tadı tuzu olmuyor ya :)

tolgacan86

o olay açık arttırma gibi bişey, normal fiyattan geriye doğru düşüyor, ilk alan kaçtan aldıysa o kazanıyor sadece.. o yüzden çok düşsün diye beklerken pat diye birisi alırsa kaçıyor elden mantığında yapılmış..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 14 Aralık 2012, 16:26:01
o olay açık arttırma gibi bişey, normal fiyattan geriye doğru düşüyor, ilk alan kaçtan aldıysa o kazanıyor sadece.. o yüzden çok düşsün diye beklerken pat diye birisi alırsa kaçıyor elden mantığında yapılmış..

Hnmm,, benim gördüğüm farklıydı.. Direk olarak 1$ diyordu.

tolgacan86

o tanıtım için $1 ile üyelik alabilirsiniz açtığınızda dediğim geri sayım geçiyordu. Burada güya $1 a kadar kimse almayacak sizde alma şansınız olacak mantığıyla.. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 14 Aralık 2012, 16:48:28
o tanıtım için $1 ile üyelik alabilirsiniz açtığınızda dediğim geri sayım geçiyordu. Burada güya $1 a kadar kimse almayacak sizde alma şansınız olacak mantığıyla.. :)

Hee,, ben geri sayım falan görmeiştim ama :D Bitmişti demekki :D

yingyang16

Running Christmas Promotion: 10% discount  on all membership renewals and upgrade purchases.  (p)

Golden 63 $ Ultimate 698$  ;)

hakanatik01

Ahanda site şimdi süper oldu task gelmiş  :g :g :g ve oraı inanılmaz japon otel bulmaya 0,05 veriyor  :g :g