Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

0,13$ lık kolay bir task var..
ilk task hayırlı olsun hepimize..
tabi beni almıyor taska  :'(

hakanatik01

Bu arada malum yeniyıla yaklaşıyoruz grid kısmını boş geçmeyin derim ben başladım 3-5 birşeyler çıkabilir ordanda :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Aralık 2012, 05:14:48
Bu arada malum yeniyıla yaklaşıyoruz grid kısmını boş geçmeyin derim ben başladım 3-5 birşeyler çıkabilir ordanda :g :g
Ben dün denedim.. :g
Biz sizi ararız dediler :))

hakanatik01

Israrla isteyiniz :g bende yeni başladım bakalım elbet çıkar türkçe foruma baktım şimdi millete 2$, 2$ çıkmış :g iştahım kabardı bir hışımla başladım 2.günüm ama bir hafta falan tıklasak çıkar 3-5,clixsensede bile 6000 tıka geldim anca 2$ oldum sayılır  :g :g

Metilli

Ads clicked:   103   Detailed Statistics
Main balance:   $0.9200
Rental balance:   $0.0000  [Add funds]
Tasks:   $0.55

Hihi bugün canım sıkıldı burda çinli hotel bulma görevini sadece salladım ve toplamda 11 task bitirdim sallayarak  (p)
Bu bonusu gösteren arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum sallayarak direk no diyerekten yapmak :D

ElisaMcCline

Paypal geçici olarak kapalıymış sitede... hayırdır inşallah ???

Gerekçe olarak siteye LR eklenmesi verilmiş.. Payment processorler üzerinde yapılan çalışma..
Ama bence bu task kazanları biraz sarstı siteyi.RW den para gelmeden açmazlar diye düşünüyorum.

forumda ilgili konuda LR ile ilgili verilen bilgi şu:
Sisteme şu anda LR ile para aktarabiliyorsunuz. (sanırım API leri düzenlemek için zaman gerekeceğinden ve de talep gelirse para birikmemiş olacağı için ödeme yapamayacaklarından dolayı, cashotu hemen açamıyotlar) 2-3 hafta içinde LR ile yatırım yapanlar AP-PP ile cashout yapabilecekler. Daha sonra cashoutlar arasına LR eklendiğinde ise TOS ta belirtildiği üzere hangisinden çok yatırımınız varsa ondan sınırsız, diğerlerinden yatırımınız ölçüsünde cashout a başlanacak.
Şu anda AP ve PP için zaten bu kural geçerli.

arshi

Tam ödeme limitini geçtim üstüne süper haber oldu :g Payzaya çeksem mi acaba  ???

ElisaMcCline

Daha önce yazdığımı okumuş olanlar da kaçırmasın diye atladığım bir bilgiyi yeni mesaj olarak veriyorum.

Payza açık arkadaşlar. Bu zaman zarfında da ilk ödeme işlemcisi PP olanlar için de açık kalmaya devam edecekmiş.
TOS kuralları gereği PP den yatırım yapanlar sadece PP den çekebilecekti. Ya da en çok PP den yatırım yapanlar PP den sınırsız çekebilecekti.
Bu düzenleme bitene kadar, PP den çekme zorunluluğu olanlar da Payza dan ödeme alabileceklermiş..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arshi - 21 Aralık 2012, 00:50:19
Tam ödeme limitini geçtim üstüne süper haber oldu :g Payzaya çeksem mi acaba  ???
:)
Dediğim gibi.. bence Task konusu PP de suyu çektirdi.... Çünki anında ödüyor kazançları ama CF den anında alamaz :)
Çalışma ve LR ekleme konusu biraz bahane gibi :)

Siteye yeni eklenecek şeyler duruyor, reklam yatırımı almaya devam ediyor yada PP paniğiyle insanllar paralarını reklama çeviriyorda olabilir.
Bugün reklam çoktu mesela, genelde haftasonları böyle oluyor. bilemeyiz akıbetini.... Bazne gereksiz panikler de site götürebiliyor.
Arada işine yarıyorsa, orada duracağına Payzada elimde dursun diyebilirsin bence :)

arshi

Valla hocam şu an söylemenin bir anlamı yok tabi ama upgrade yapacağınızı söylediğinizde cf görevleri daha yeni eklendiği için size biraz beklemenizi önerecektim. Gerçi bu yılbaşı promosyonuyla da aynı döneme gelince garip bir durum oldu. Alsan bir türlü almasan bir türlü.. Dediğiniz gibi admin cf görevlerine epey temkinli yaklaşıyor, her görevi açmıyor vesaire. Cf den komisyonunu alma konusunda bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum umarım pp eski haline döner bir an önce. Yatırımcılar pp konusunda çok hassas oluyor siz daha iyi bilirsiniz. :)

Bu arada Payzaya istedim ödememi instant geldi.