Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arshi - 21 Aralık 2012, 01:02:13
Valla hocam şu an söylemenin bir anlamı yok tabi ama upgrade yapacağınızı söylediğinizde cf görevleri daha yeni eklendiği için size biraz beklemenizi önerecektim. Gerçi bu yılbaşı promosyonuyla da aynı döneme gelince garip bir durum oldu. Alsan bir türlü almasan bir türlü.. Dediğiniz gibi admin cf görevlerine epey temkinli yaklaşıyor, her görevi açmıyor vesaire. Cf den komisyonunu alma konusunda bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum umarım pp eski haline döner bir an önce. Yatırımcılar pp konusunda çok hassas oluyor siz daha iyi bilirsiniz. :)

Bu arada Payzaya istedim ödememi instant geldi.

Evet bence de alacaktır ama biraz zaman gerekecek admine, o da böyle bir yol bulmuş demekki.
Genel hava olumlu aslında. Forumda da... Ama mutlaka sorun çıkartanlar da olacaktır.

Neyse, taşı attık, bekleyip göreceğiz. Bir kanıt gir de hayırlayalım bari  :)
bu arada ben çekmedim nedense.. ... :)

ricci

Bu otel bulma taskına 0,07 vermeye başlamış, diğer siteler 0,03-0,04 verirken 0,07 ilginç ve bi o kadar karlı geldi bana :) Bu arada cf bu task başına sitelere kaç para ödüyor çok merak etmeye başladım, 0,07'den bile admin para kazanıyorsa, clixsense,neobux ve gpt siteleri cf sayesinde zengin oluyorlar muhtemelen  ???

Metilli

Alıntı yapılan: ricci - 22 Aralık 2012, 22:19:26
Bu otel bulma taskına 0,07 vermeye başlamış, diğer siteler 0,03-0,04 verirken 0,07 ilginç ve bi o kadar karlı geldi bana :) Bu arada cf bu task başına sitelere kaç para ödüyor çok merak etmeye başladım, 0,07'den bile admin para kazanıyorsa, clixsense,neobux ve gpt siteleri cf sayesinde zengin oluyorlar muhtemelen  ???

Haklısın. Baya iyi para kaldırıyorlar özellikle clixsense.

CrowdFlower has completed over 450 million tasks (small units of work) since it began operation, and presently does 5 man-years of work daily.
Bilgiye bakar mısın. Şirket 2007de kurulmuş ve 2009 da halka açık görevler başlamış. Yaklaşık 450 milyon task. Şirkete task başına 0.02 0.003 kalsa bile 10 milyon dolar kalıyor en kötü ihtimalle 5 yılda :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar probux ref geliri vermiyor ama, onu da hesaplayın.. Ve en iyisini yapmış, çalışan kazanıyor ;)
50$ olunca da %10 bonus veriyor ;) 5$ ve yine kullanıcıya.... bu da güzel :y

ricci

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Aralık 2012, 22:52:00
Arkadaşlar probux ref geliri vermiyor ama, onu da hesaplayın.. Ve en iyisini yapmış, çalışan kazanıyor ;)
50$ olunca da %10 bonus veriyor ;) 5$ ve yine kullanıcıya.... bu da güzel :y

5 dolar bonusu clixsense'de veriyor ama ref gelirini düşünmemiştim, ordan fiyatları yüksek tutabiliyor demek ki ...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ricci - 22 Aralık 2012, 23:15:14
5 dolar bonusu clixsense'de veriyor ama ref gelirini düşünmemiştim, ordan fiyatları yüksek tutabiliyor demek ki ...

Günlük bonus da yok ;)
Şu 2 görev , yada 10 task gibi birşey vardı :)
Yarışma yok :)

Ama her şartta daha iyi bir uygulama.. Anında kazanç cepte.. başka birşeye bağlanmamış, ref gelirini de herkes kendisi alıyor işte ;)

ElisaMcCline

Bu arada ilginç bir durum gördüm.. bir ara neoda da çok denk gelirdim...
Rakamları takılmayın siye dildim.. Sadece grafiklere odaklanın... :)

Kiralık ref gelirlerini karbon copy olarak mı veriyor admin nedir :D :D :D
Site çok yatırım alırsa ya da ben buna iştirak edersem yani tıklarsam, direk reflerim de aynı şekilde gibi bir kâr politikası mı acaba :)

İlgimi çekti paylaşmak istedim.. yorum varsa beklerim :)

ricci

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Aralık 2012, 23:20:14
Günlük bonus da yok ;)
Şu 2 görev , yada 10 task gibi birşey vardı :)
Yarışma yok :)

Ama her şartta daha iyi bir uygulama.. Anında kazanç cepte.. başka birşeye bağlanmamış, ref gelirini de herkes kendisi alıyor işte ;)

Bence cf tasklarının gelmeside site için çok iyi oldu, belki para dengeleri biraz bozuldu ama bunuda zamanla düzenleyeceklerdir, gayet sağlam ilerliyorlar bakalım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ricci - 22 Aralık 2012, 23:24:48
Bence cf tasklarının gelmeside site için çok iyi oldu, belki para dengeleri biraz bozuldu ama bunuda zamanla düzenleyeceklerdir, gayet sağlam ilerliyorlar bakalım :)

İşte herkes öyle düşünmeyip abuk subuk yollara girince patlıyor zaten siteler..
Standatlara ilk ödemelerden güzel sıyıldı.. refsizler bile ödeme aldı hep. İlk gerçek mali krizden yırtmıştı.

Bu da CF nin mali krizi (ki elinde para var ki ödemeye devam ediyor CF sorun çıkarmazsa çabuk atlatır)..
Bundan sonra bir tek hepsinin başına gelen PP krizi var..
Ama akıllı davranarak LR eklemeyi şimdiden düşünmiş gibi site... :y ( ya da oldu bile, bu da işin hasırı :g)

Hep beraber izliyoruz bakalım :)

Coulers79

Standart'ım 5$'ı geçtim Paypal'a çekemiyor muyuz? Sonra deneyin falan diyor. LR bilgisi veriyor.
Bana LR deme bana TL de ($) de.