Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Son durum nedir Paypal yok mu ?

enderege

Alıntı yapılan: Metilli - 26 Aralık 2012, 22:02:16
Son durum nedir Paypal yok mu ?

Para yatıracaksan Paypal, Payza, Libeerty Reserve var. Çekeceksen sadece Payza var.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Metilli

Para çekecegimde inşallah bu gece bir sıkıntı çıkmazsa. O zaman payzaya çekerim biride inşallah payzamı alır paypal karşılığı :D

arshi

Payza ödemelerinde sıkıntı yok, takır takır anında ödüyor maşallah :D

Metilli

Alıntı yapılan: arshi - 26 Aralık 2012, 22:34:02
Payza ödemelerinde sıkıntı yok, takır takır anında ödüyor maşallah :D

Payza ödemesinde sıkıntı yok ancak ty for you hardwork dedi salladı beni görevden :((

ricci

bu akşam üç reklam daha yakalarsam bende ilk çekimimi yapayım artık, ödesinde nasıl öderse ödesin payza,egopay,liberty farketmez :)

arshi

Alıntı yapılan: Metilli - 26 Aralık 2012, 22:44:19
Payza ödemesinde sıkıntı yok ancak ty for you hardwork dedi salladı beni görevden :((
Capon otellerinin kotası 100 sayfa tamamladıysan ty diyip sallar, onun dışında bir sebepten şutlandıysan 9 kusurlu hareketten birini yapmışsındır :)

Metilli

Alıntı yapılan: arshi - 26 Aralık 2012, 22:52:57
Capon otellerinin kotası 100 sayfa tamamladıysan ty diyip sallar, onun dışında bir sebepten şutlandıysan 9 kusurlu hareketten birini yapmışsındır :)

tamamlamış olabilirim neo pro ve c.sense toplamı. Ayrıca 9 kusurlu hareket nedir hiç duymamıştım? Link falan varmı :)

arshi

:) Onu şaka olsun diye söyledim. Kusurlu hareketlerin ne olduğunu ben de çözemedim zira hiç başıma gelmedi. ikose ve hakanatik01 tecrübeleri bu konuda, onlara sor ne yapıyorlarsa tersini yap  :g

Metilli

Alıntı yapılan: arshi - 26 Aralık 2012, 22:58:47
:) Onu şaka olsun diye söyledim. Kusurlu hareketlerin ne olduğunu ben de çözemedim zira hiç başıma gelmedi. ikose ve hakanatik01 tecrübeleri bu konuda, onlara sor ne yapıyorlarsa tersini yap  :g

:g :g Hakaaaannnnn duy sesimi :D Bir gün izleyeyim hakanı uzaktan bakıyım neler yapıyor sonra uygularım dediğini arshi :D