Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: arshi - 26 Aralık 2012, 22:58:47
ikose ve hakanatik01 tecrübeleri bu konuda, onlara sor ne yapıyorlarsa tersini yap  :g
Alıntı yapılan: Metilli - 26 Aralık 2012, 23:02:40
:g :g Hakaaaannnnn duy sesimi :D
Hiiiççç üzerime alınmadım amaaaa
ben top 10 listesine girdim böyle oldu  :P

arshi

Fikir üretmek gerekirse bence şunu yapıyorlar, örneğin bu capon otelleri görevinde birden fazla sitede arka arkaya atılıyorlar. Ama bunu 3-5 dakikalık bir periyotta yapıyorlar, cf de bunu bir nevi flood olarak algılayıp kendini korumaya alıyor. Tabi sadece sallıyorum :D

Metilli

Alıntı yapılan: ikose - 26 Aralık 2012, 23:06:12
Hiiiççç üzerime alınmadım amaaaa
ben top 10 listesine girdim böyle oldu  :P

Estağfurullah ikose hocam :D Bende ödeme almaya kastım ondan oldu. Superpay.me den 2.30 kazandım ve çektim. Probuxdan da tam 1.3 dolar kazandım kiiiiii attılar :D Çok zorlamayacağız sanırım 1 gün içinde ondan böyle oluyor :D:D

ikose

Alıntı yapılan: Metilli - 26 Aralık 2012, 23:10:10
Estağfurullah ikose hocam :D Bende ödeme almaya kastım ondan oldu. Superpay.me den 2.30 kazandım ve çektim. Probuxdan da tam 1.3 dolar kazandım kiiiiii attılar :D Çok zorlamayacağız sanırım 1 gün içinde ondan böyle oluyor :D:D
aynen öyle ... birde taskları Arshi 'nin dediği gibi çok hızlı yapmamak lazım..
Yılbaşında düzelmesini bekliyorum ama bakalım.. ???

arshi

Alıntı yapılan: ikose - 26 Aralık 2012, 23:12:22
aynen öyle ... birde taskları Arshi 'nin dediği gibi çok hızlı yapmamak lazım..
Yılbaşında düzelmesini bekliyorum ama bakalım.. ???
Herkesin yeni yıldan bol para, ev, araba gibi beklentileri var sizinki de bu mu yani.. :D Keşke başka bir şey isteseymişim diye kafanızı duvarlara vurmayın sonra :P

Metilli

Alıntı yapılan: arshi - 26 Aralık 2012, 23:16:26
Herkesin yeni yıldan bol para, ev, araba gibi beklentileri var sizinki de bu mu yani.. :D Keşke başka bir şey isteseymişim diye kafanızı duvarlara vurmayın sonra :P

Benim hayallerim CF üstüne kurulu olduğu için yetiyor düzelmesi :D

ikose

Alıntı yapılan: arshi - 26 Aralık 2012, 23:16:26
Dilek manasında demedim Arshi ( evrene yanlış mesaj yollamayalım demi ama yeni moda bu çünki)
task girişi sürekli yok yeni tasklarda noelden sonra gelir ve  takvim itibariyle birçok şey sıfırlanır manasında dedim  :g

enderege

Bugün bi çılgınlık yapıp golden aldım. 3 gün öncede 100 ref almıştım. Bakalım durum ne gösterecek. Birazda direk ref bulmak vacip oldu şimdi.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 28 Aralık 2012, 01:48:02
Bugün bi çılgınlık yapıp golden aldım. 3 gün öncede 100 ref almıştım. Bakalım durum ne gösterecek. Birazda direk ref bulmak vacip oldu şimdi.  :)

(p) (p) (p)

Heeyt bee, çılgım modum benim :D  :y :y :y
probux heyecanı ikiye katlandı o zamam :))

Bu arada admine küfredebilirim.. Yılbaşı indirimini bizden çalıyor demekki :))
upg alınca bana komisyon gelmesi gerekiyormuş normalde, neo gibi bu da indirim zamanlarında yok diyor demekki :D :D :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Aralık 2012, 01:51:06
(p) (p) (p)

Heeyt bee, çılgım modum benim :D  :y :y :y
probux heyecanı ikiye katlandı o zamam :))

:D :D :D Evet ikiye katlandı. Sitede ben upgrade yaptın heran batabilir heyacanı!...

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Aralık 2012, 01:51:06

Bu arada admine küfredebilirim.. Yılbaşı indirimini bizden çalıyor demekki :))
upg alınca bana komisyon gelmesi gerekiyormuş normalde, neo gibi bu da indirim zamanlarında yok diyor demekki :D :D :D

Ben anlamam 2$ komisyonumu isterim.  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.