Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Ocak 2013, 04:41:24
Aynı bilgisayardan mı ? ??? denemediyseniz deneyebilir misiniz.. ? (Sorun yaşadığınızda (yakalanmamak için cokie leri silip :) )
Turkcell 'den aynı pc yada farklı açılmıyor hocam  ;) Bugün her türlü yöntem denendi  ;)

ElisaMcCline

Adamlar, Paypal da dahil, kendilerine yeni güvenlik konularında eklemeler yapıyorlar.
Çok yeni IP ler tanımlı olmayabilir. Gün içinde sürekli değişen IP ler kontrol edilmesi gerektiği için havuza yer oldukça alınabilir..
Vs vs gibi örnekler çoğaltılabilir. Ben çok fazla online kalıyorum.. En azından PC de tüm gün sayfa açık.. (Başında olmasam bile) IP değişmiyor ve her yenilediğimde erişebiliyorum.
Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. belki uzun sire sayfanın açık kalması ve IP nin değişmemesi gibi sebepler de etkili oluyordur diye bilgi vereyim dedim.
Girişte sorun yaşayan arkadaşlardan kendileri ile ilgili benzer bilgileri alırsak, belki ortak birşeyler çıkartırız.

ikose

4 Aralık 2012 den beri  probux sayfam sürekli açık gün içinde
vede bu tarihten beri hiç sorun yaşamadım giriş konusunda  (p)

lovablegs

ben dün gece 2300 den itibaren 3 saat giremedim hiç bişey yapmadan daha sonra rahatça sorunsuz girdim ...diğer günlerde hiç sorunum yoktu :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Ocak 2013, 14:58:55
Adamlar, Paypal da dahil, kendilerine yeni güvenlik konularında eklemeler yapıyorlar.
Çok yeni IP ler tanımlı olmayabilir. Gün içinde sürekli değişen IP ler kontrol edilmesi gerektiği için havuza yer oldukça alınabilir..
Vs vs gibi örnekler çoğaltılabilir. Ben çok fazla online kalıyorum.. En azından PC de tüm gün sayfa açık.. (Başında olmasam bile) IP değişmiyor ve her yenilediğimde erişebiliyorum.
Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. belki uzun sire sayfanın açık kalması ve IP nin değişmemesi gibi sebepler de etkili oluyordur diye bilgi vereyim dedim.
Girişte sorun yaşayan arkadaşlardan kendileri ile ilgili benzer bilgileri alırsak, belki ortak birşeyler çıkartırız.

Hocam dünkü yaşadığım sorunu anlatayım bende, öncelikle pc hiç kapanmadı dün gün boyunca ayrıca tarayıcıda hiç kapanmadı.. Sabah erişip tıklarımı yaptığım halde ilerleyen saatlerde(forumada yazdım) erişim sorunum oldu ve baya devam etti . Gecenin gündüzü kovalayıp, artık gündüzün geceye doğru uzaktan koşmasına yakın geri geldi  :g

Ne dns değiştirdim ne ip değişti ne pc kapandı nede tarayıcı :)

ElisaMcCline

Yaa sorun çok kapsamlı aslında..
Düz yolda yürüyor gibi değil... Karşıda bir kontrol alanı var.. Bağlantınızın kalitesine kadar farkediyor bir sürü şey.

PTCBox ı hatırlarsın Filmsizkalma... Nelerle boğuşmuştuk.
Aynı değildi sorun, aynı sebeplerle aynı sonuçlar değildi orada yaşananlar, ama ne kadar alakasız durumlar yaşamıştık hatırlarsın.
Ben ortak birşeyler bulabilir miyiz diye bilgi verilirse karşılaştıralım dedim.

Örneğin: Heryere girebiliyorsunuzdur ama DNS çözme yetinizde ufak sorunlar varsa, gerek kullandığınız PC/bilgisayar/tablet/işletim sistemi gerekse DSL servis sağlayıcınızın hizmet ayarları ve servisinin kalitesi (çok kaliteli bir servis sizin hattınız yüzünden de size berbat gelebilir, ay da modemle uzak olmanız dolayısıyla düşük çekim gücü ve data kayıplı bir wireless iletişimden)...
İş sorgu gerektiren bir alana girdiğiniz zaman bunlara alınamayan cevaplar bile sizi havuz dışına kuyruğa atabiliyor.
Ya da IP niz için zaman sınırlı banlama alabiliyorsunuz.  Siteden değil tabii ki, önündeki güvenlik yapısından.

Düşündüm de, ben vazgeçtim, bu konuya hiç bulaşmayayım :D

mutsuzsun

refinden üye oldum. hayırlı uğurlu olsun

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Ocak 2013, 16:49:19

PTCBox ı hatırlarsın Filmsizkalma... Nelerle boğuşmuştuk.

(d) (d) (d) Sormayın (d) (d)
Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Ocak 2013, 16:49:19

Düşündüm de, ben vazgeçtim, bu konuya hiç bulaşmayayım :D

:)) :)) 

yingyang16

Bu akşam da tam tersi  :g  ttnetten açılmıyor ,turkcell den açılıyor  :g  ???