Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Tebrikler bekeli.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Ocak 2013, 17:32:32
Deneyin deneyin Admin ultimate kolaycakmış ödüller arasına :g :g

hayırdır yahu,
Bu ara herkeste bir ulti lafıdır gidiyor :D

Zorla ulti aldıracaksınız bana (d) Sonra ben de size gelirim, bol bol task yapın, benim zararı anca çıkartırsınız diye (d)

FilmsizKalma

Hocam taskmanlara söyleyin banada öğretsinler :) Nasıl yaptığımı enderege bilir..Sizin probuxta ref olarak yapayım bende :g :g şu aralar  özel ders yok bu sebeple çok fazla boş vaktimde var :)

Bu arada arkadaşlardan biri diyorkii, gökhanda eskiden task yapardı anlardı tabi artık yaşlandı  (sns) (sns)

tolgacan86

Gökhan skype'de cevap veremedim uyuyordum o saatte dün :D Buradan kısaca yazayım madem sordun (konu dağılacak gibi biraz kusura bakmayın)

1- İlk sayfada Ctrl + F ile arama kutusu açık kalsın
2- Taska gir sana sorguda söylenen yerin adını kopyala arat bizim listede
3- Altta yeşil renkli olan kısımda neyi işaretleyeceğin ve yazacağın yazıyor.
Sadece ilk sayfadaki 3 tanesini yaparken şıkları tek tek okuyup, bizim listedeki açıklamadki yeşil renkli yerde ne yazdığına dikkat etsen nereyi işaretlemen gerektiğini anlarsın.
Eğer kod yazılacaksada ilk ikisini yes dedikten sonra üçüncüyüde (own building yada shared building hangisi ise listede genelde yazıyor, yazmayanlar own building yani ilk şık olacak) işaretlediğinde karşına iki kutu çıkar, ikinci "-" ile başlayan longiue gibi bişey, ilki pozitif sayı olan latitude gibi bişey.. Listede %80-90 'ında doğru kodlarda yazıyor onları kopyala yapıştır.. Tavsiyem ilk bir iki kötü sitede dene şansını sonra probux, neobux, clixsense denersin.. Bu arada probuxta reften task geliri gelmiyor malesef yoksa elisa hoca ihya olmuştu şimdi :) Halen anlamadığın yer olursa özelden sor daha ayrıntılı söyleyim..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Ocak 2013, 18:46:48
Hocam taskmanlara söyleyin banada öğretsinler :) Nasıl yaptığımı enderege bilir..Sizin probuxta ref olarak yapayım bende :g :g şu aralar  özel ders yok bu sebeple çok fazla boş vaktimde var :)

Bu arada arkadaşlardan biri diyorkii, gökhanda eskiden task yapardı anlardı tabi artık yaşlandı  (sns) (sns)

Ayıp Yaa, task geliri yok diye, herkes proda yapıyor zaten :D Ayıp ayıp :D
Aranızda toplayın %10 ları da gönderin bir zahmet bir ara (d) (d) (d)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2013, 22:06:54
Ayıp Yaa, task geliri yok diye, herkes proda yapıyor zaten :D Ayıp ayıp :D
Aranızda toplayın %10 ları da gönderin bir zahmet bir ara (d) (d) (d)

Task geliri yokmu  :g :g :g

ElisaMcCline

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Ocak 2013, 19:30:58
Gökhan skype'de cevap veremedim uyuyordum o saatte dün :D Buradan kısaca yazayım madem sordun (konu dağılacak gibi biraz kusura bakmayın)

1- İlk sayfada Ctrl + F ile arama kutusu açık kalsın
2- Taska gir sana sorguda söylenen yerin adını kopyala arat bizim listede
3- Altta yeşil renkli olan kısımda neyi işaretleyeceğin ve yazacağın yazıyor.
Sadece ilk sayfadaki 3 tanesini yaparken şıkları tek tek okuyup, bizim listedeki açıklamadki yeşil renkli yerde ne yazdığına dikkat etsen nereyi işaretlemen gerektiğini anlarsın.
Eğer kod yazılacaksada ilk ikisini yes dedikten sonra üçüncüyüde (own building yada shared building hangisi ise listede genelde yazıyor, yazmayanlar own building yani ilk şık olacak) işaretlediğinde karşına iki kutu çıkar, ikinci "-" ile başlayan longiue gibi bişey, ilki pozitif sayı olan latitude gibi bişey.. Listede %80-90 'ında doğru kodlarda yazıyor onları kopyala yapıştır.. Tavsiyem ilk bir iki kötü sitede dene şansını sonra probux, neobux, clixsense denersin.. Bu arada probuxta reften task geliri gelmiyor malesef yoksa elisa hoca ihya olmuştu şimdi :) Halen anlamadığın yer olursa özelden sor daha ayrıntılı söyleyim..

Teşekkür ederim tolgacna dün bekelide anlatmış, aslında suç benim hata benim :D pek zorlayamıyorum kendimi yinede bir ara müsait olursan bana canlı canlı anlat  :g :g

tolgacan86

Üstadlarım ilk reflerin uzatmaları geliyor.. ne düşünüyorsunuz uzatmaları kaç günlük yapmakta fayda var, hani site daha uzun süre kalır mı vs gibi sorular eşliğinde bir cevap alabilirsem sevindirik olurum :)

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 17 Ocak 2013, 12:09:44
Üstadlarım ilk reflerin uzatmaları geliyor.. ne düşünüyorsunuz uzatmaları kaç günlük yapmakta fayda var, hani site daha uzun süre kalır mı vs gibi sorular eşliğinde bir cevap alabilirsem sevindirik olurum :)

Benimde uzatmalar geliyor. Ama ben dün şöyle bir baktım reflere  100 reften 20-25 tanesi uzatmaya değer gördüm. Benim fikrim sal,yeni al.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.