Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Ocak 2013, 17:38:45
Tablet + bu işlerle hiç ilgisi olmayan bir pc den denedim.. Sonuç Enderege abi elisamccline linkline tıklıyorum referer enderege yazıyor çözemedim bu işi ...Scripti çökertmiş Kim gelirse enderege yazıyor...

Şimdi ben de kontrol ettim...

sayfa tamamen yüklenmeden register butonuna tıklanırsa cookie işlenmiyor..
Buna kimsenin yapacak birşeyi yok.
Üye olacaklar sayfanın tamamen yüklenmesini beklemek zorunda. Acele edenlerde gelmiyor referrer bilgisi....

@Filmsizkalma
sdayfanın tamamen yüklenmesini beklemen gerekiyor..... bu şekilde emin olarak deneyebilir misin ?

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Ocak 2013, 17:40:30

@Filmsizkalma
sdayfanın tamamen yüklenmesini beklemen gerekiyor..... bu şekilde emin olarak deneyebilir misin ?

Olur yeniden denerim hocam..

arshi

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Ocak 2013, 17:38:45
Tablet + bu işlerle hiç ilgisi olmayan bir pc den denedim.. Sonuç Enderege abi elisamccline linkline tıklıyorum referer enderege yazıyor çözemedim bu işi ...Scripti çökertmiş Kim gelirse enderege yazıyor...

Olay tam başka bir boyut kazanacaktı ki..
Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Ocak 2013, 17:40:30
Şimdi ben de kontrol ettim...

:y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Ocak 2013, 17:44:40
Olur yeniden denerim hocam..

Ek olarak, ilk cookie yi bir süre için öncelikli olarak kulanıyor olabilir.... temizledikten sonra denenebilir yine..
yani farklı versiyonlarda denemek lazım...

FilmsizKalma

Bende baktığım yerden gelemedim..  Optional olarak çıkmadı.  Normal bir şekilde idi arshinin dediği gibi..

abcb

13 centlik task gelmiş  :)
Please, help us rate items in relevance terms for a given Search!

arshi

Hobaaa :D

1900 tane varmış yav 20 dakikada erir :(

hakanatik01

kapanda kalır ayde oyalanmayak :D kolay gele herkese resim yoksa direkt off topic diyorum ben bu görevde bu arada

arshi

Thanks for your hard work! :(

Eridi gitti be.. Buna da şükür. Teşekkürler valla abcb sen olmasan caponlar yüzünden görevin geldiğini ruhum duymayacaktı :)

hakanatik01

Israrla dene daha 91 bende birini kaparız belki :D :D