Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Ocak 2013, 01:25:03
Israrla dene daha 91 bende birini kaparız belki :D :D
Evet yapıyor bazen öyle şakalar  :g

hakanatik01

Israrla denedim banamısın demedi :) neyse sağlık olsun teşekkrüler abcb sen olmasan bir tane bile yakalayamaycaktık biz diğer göreve konsantre oluyorduk :) Görev uyarı kısmıda açılsa mı acaba oraya yazsak şu görev var bu görev var diye :) hatta abcb açsın konuyu  :g

abcb

Alıntı yapılan: arshi - 19 Ocak 2013, 01:23:34
Thanks for your hard work! :(

Eridi gitti be.. Buna da şükür. Teşekkürler valla abcb sen olmasan caponlar yüzünden görevin geldiğini ruhum duymayacaktı :)

Rica ederim, neo dada var aynı görev  :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Ocak 2013, 01:27:59
Israrla denedim banamısın demedi :) neyse sağlık olsun teşekkrüler abcb sen olmasan bir tane bile yakalayamaycaktık biz diğer göreve konsantre oluyorduk :) Görev uyarı kısmıda açılsa mı acaba oraya yazsak şu görev var bu görev var diye :) hatta abcb açsın konuyu  :g

Rica ederim  :)
Modlarım varken bana düşmez bu görev  :)
Ptcboxda reklam yakaladığım gibi görev yakalayabilirim ama  :g

arshi

Hain caponlar yüzünden en über görevi kaçırsaydım bir daha ne otellerine girerdim ne de ecüş bücüş karakterlerine tahammül ederdim valla :D

Görev uyarısı olabilir bence de :)

abcb

Alıntı yapılan: arshi - 19 Ocak 2013, 01:31:52
Hain caponlar yüzünden en über görevi kaçırsaydım bir daha ne otellerine girerdim ne de ecüş bücüş karakterlerine tahammül ederdim valla :D

Tahammül edilecek gibilermi
Hep karşıma bu çıkıyor yaw  (d)
[IMG]http://i1071.photobucket.com/albums/u518/abcb75/kbsa_org_zps447233b0.gif[/img]

arshi

Alıntı yapılan: abcb - 19 Ocak 2013, 01:36:57
Tahammül edilecek gibilermi
Hep karşıma bu çıkıyor yaw  (d)

Nerde çıkıyor bunlar yahu bana hiç denk gelmedi :D

abcb

Alıntı yapılan: arshi - 19 Ocak 2013, 01:40:01

Nerde çıkıyor bunlar yahu bana hiç denk gelmedi :D

Hemen hemen her açtığım sayfada çıktı
Böööö  (d)

arshi

Ben görsem ağzına çırparım 2 dene o ne öyle yav :g İşleri güçleri yok adamların.

sicher

probuxta rented referals alımı 1 haftalıkmıs baktımda aldıgımızda bize kiralaması 0,6 ya kiralıyo tabi daha uzun larıda varda biz 1 haftalık kiraladık bize getireceği kazanç 0,6 dan buyuk olur mu siz denediyseniz örnek verir misiniz

hakanatik01

Alıntı yapılan: sicher - 19 Ocak 2013, 11:32:30
probuxta rented referals alımı 1 haftalıkmıs baktımda aldıgımızda bize kiralaması 0,6 ya kiralıyo tabi daha uzun larıda varda biz 1 haftalık kiraladık bize getireceği kazanç 0,6 dan buyuk olur mu siz denediyseniz örnek verir misiniz
ufak bir yanlışın var sicher; haftalık değil aylık kiralanıyor;

senin yanlış anladığın yer burası olabilir belki;
"You may only purchase one pack each 7 day" burda sana demek istediği şimdi diyelim 19.01.2013 bugün itibariyle  50lik bir paket aldın,daha sonra ref almak istersen 7 gün bekleyeceksin yada 3 ref aldın 2 gün sonra gene 3 ref alamazsın 7gün geçmesi lazım aradan yeni ref alabilmen için;
reflerin durmunuda paketine göre değişiyor şans işi biraz henüz bizden zarar eden çıkmadı ama bilinmez bu aralar AVG'ler kötü gibi :) ustalarımızda 100lük paket alıcaksan al gerisinin pek getirisi olmaz görüşünde benim anladığım; ben 50lik almıştım anca parasını çıkardı biraz kar getirdi ama değermi karar senin :)