Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

En çok isteidğim taskı kaçırmışım ya :'( :'(

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Ocak 2013, 11:57:07
En çok isteidğim taskı kaçırmışım ya :'( :'(
Yakalarsınız gene FilmsizKalma hocam çok az geldi zaten 1000 kadar ve nasıl bir hızla tükendiğini tahmin edersiniz :) ya 10 tane yaptık ya yapamadık bitiverdi zaten :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 19 Ocak 2013, 11:32:30
probuxta rented referals alımı 1 haftalıkmıs baktımda aldıgımızda bize kiralaması 0,6 ya kiralıyo tabi daha uzun larıda varda biz 1 haftalık kiraladık bize getireceği kazanç 0,6 dan buyuk olur mu siz denediyseniz örnek verir misiniz

Bu bilgiyi nereden aldığınızı çok merak ettim... bu konuda bizi de bilgilendirirseniz sevinirim.

250 refe kadar ref başına 1 aylık kiralama ücreti 0,20$.

gokovic

Golden - 200 RR -

Durum şuan güzel gidiyor bence. İlk daha satndart iken aldığım 100 RR lik paket 5 gün sonra doluyor. Şimdi nasıl bir yol izlemek gerek yeni bi 100 lük paket almak mı iyi olanları uzatıp diyerlerini salıp ayrıca bi 100 lük almak mı. 5 gün kalmısken bi strateji belirleyelim dedim. Fikriler nelerdir.
Tabiki başta Elisa hocam. :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 20 Ocak 2013, 18:16:08
Golden - 200 RR -

Durum şuan güzel gidiyor bence. İlk daha satndart iken aldığım 100 RR lik paket 5 gün sonra doluyor. Şimdi nasıl bir yol izlemek gerek yeni bi 100 lük paket almak mı iyi olanları uzatıp diyerlerini salıp ayrıca bi 100 lük almak mı. 5 gün kalmısken bi strateji belirleyelim dedim. Fikriler nelerdir.
Tabiki başta Elisa hocam. :g

bence refler son güne kadar bu avglerini koruyor görünüyorsa, ilk paketini bir uzat da ikincisi için bir karar verme durumumuz olsun ;)
Aralarında 7 gün var sonuçta, az çok fikrimiz olur uzatılan reflerin nasıl bir yol izledikleriyle ilgili ...
İkinci pakete de o doğrultuda karar verirsin bence ... ;)

gokovic

Hocam benim ilk paketin 5 günü kaldı. Ama 2. paketin daha 17 günü var. İlk standartken alıp kullanmıstım. Sonra Golden a geçip hemen almıstım o yüzden.
İlk 100 lük pakette 4 tane RR de gri ünlem var. En son 8-9 Ocak ta tıklamıslar. Onun dışındakiler Hep mavi ünlem ve en kötüsü ayın 13 de tıklamıs. çogunluguda daha yakın tarihler.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 20 Ocak 2013, 18:28:00
Hocam benim ilk paketin 5 günü kaldı. Ama 2. paketin daha 17 günü var. İlk standartken alıp kullanmıstım. Sonra Golden a geçip hemen almıstım o yüzden.
İlk 100 lük pakette 4 tane RR de gri ünlem var. En son 8-9 Ocak ta tıklamıslar. Onun dışındakiler Hep mavi ünlem ve en kötüsü ayın 13 de tıklamıs. çogunluguda daha yakın tarihler.
Genel durumlarına bak işte yahu,,, 2 paket de eşit gibi mi tıklama yapıyor, yani avg leri de onların aynı mı, biri diğerinden çok mu iyi.
Dışarıdan bakarak görünmez onlar, biraz takip etmek lazım ;)

nouma26

Reklamlardan biri takılmış sanırım  :D

Pembe (fuşya) reklamlardan 8. reklam clixsense reklamını tekrar tekrar tıklyabılıyorsunuz.Accountunuza da yansıyor.Tıklamaktan sıkılmayanlara birebir.Sonradan sorun olur mu bilemem ama....

tolgacan86

evet bendede aynen öyle :g :g RR lerime tıklatmazsa admin bende kendim tıklarım :g :g

FilmsizKalma

Sonradan sorun olmaz ya, sorun olacaksada admin gelen miktarı geri alır o kadar.. Ben reklam gördükçe tıkladım kardeşim der geçeriz. Oda alacaksa alsın :D