Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Tebrikler bekeli ($)

yingyang16

Alıntı yapılan: bekeli - 22 Ocak 2013, 19:58:14
Bi dilek bu kadar çabuk gerçekleşebilir mi :D

bekeli 6 minutes ago  $0.10

Not: Miktar küçük olunca ekran görüntüsü ile uğraşmak istemdim ;)
:D :D
Tebrikler Bekeli  (p) Kendi çevremde  çok sık yaşadığım bir durum  :g Bazen kendimden korkuyorum  :g  :D

abcb

Alıntı yapılan: YingYang - 23 Ocak 2013, 00:05:24
:D :D
Tebrikler Bekeli  (p) Kendi çevremde  çok sık yaşadığım bir durum  :g Bazen kendimden korkuyorum  :g  :D

Yinyang Hocam, bende istiyorum o güzel dileklerden, ama adgrid için değil, task için  :)
Proda %100 le bitireyim şu yeni taskı   :g :D

sicher

10 centlik taskı bende yaptım hatta sonuna felan geldim ortalama en azından 5-6 gorev yaptım ama sonuç 0

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 23 Ocak 2013, 18:26:39
10 centlik taskı bende yaptım hatta sonuna felan geldim ortalama en azından 5-6 gorev yaptım ama sonuç 0

Ben tam olarak kastettiğinizi anlayamadım :)

0,10 luk görevi yaptıysanız, (ki başkalarını da yaptım diyorsunuz),
en azından o 0 (sıfır) ın solunda bir 1 (bir) ve sağında da bir $ (dolar) olması gerekiyor :)

hakanatik01

5-6 değil 100 yapmak lazım hocam 10$ oalbilmek için son bir tane dahan geliyor durun bakalım :) sağ işaret parmağı felç ama :g :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ocak 2013, 01:41:14
5-6 değil 100 yapmak lazım hocam 10$ oalbilmek için son bir tane dahan geliyor durun bakalım :) sağ işaret parmağı felç ama :g :g :g

Sonuna kadar geldim diyor.. 10c lik görev olunca 10 tane mi sanıyor diyorsun yani :D

Alıntı Yap10 centlik taskı bende yaptım hatta sonuna felan geldim ortalama en azından 5-6 gorev yaptım ama sonuç 0

O zaman 1$ da anlaşalım :P :P :P

hakanatik01

brşey demiyom polimik olmasın 5-6 bile yapabilse 0,5 lamsı lazımdı onu diyorjms adece bir ara sorun omuştu ondan gelmemiş parası belki sonuç 0 demiş olabilir :)
ben 3ün1ini alıcma şimdi :D :D yanlış anlaşılma olmasın az sonra bitirem görevi :) bu görevi forum için yapıyorum bakalım kaç gelicek :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ocak 2013, 01:49:55
brşey demiyom polimik olmasın 5-6 bile yapabilse 0,5 lamsı lazımdı onu diyorjms adece bir ara sorun omuştu ondan gelmemiş parası belki sonuç 0 demiş olabilir :)
ben 3ün1ini alıcma şimdi :D :D yanlış anlaşılma olmasın az sonra bitirem görevi :) bu görevi forum için yapıyorum bakalım kaç gelicek :D

Neyse sıfırdan büyük bir rakamda anlaştı o zaman  (a) :g