Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Ocak 2013, 21:02:41
Bişeylere bonusmu veriyor anlamadım bana böyle demiş CF te "Congratulations, you've received a bonus!" ne geldi gitti yazmıyor ama :D
Nerede diyor bunu ?

hakanatik01

göreve girince yeşil renkte CF'nin yüzde yazan kısmında mailiniz var deyip durdu bakayım dedim bunu dedi :) umarım güzel birşey gelmiştir :D:D

regortaz

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Ocak 2013, 21:02:41
Bişeylere bonusmu veriyor anlamadım bana böyle demiş CF te "Congratulations, you've received a bonus!" ne geldi gitti yazmıyor ama :D

Daha önceden yatmayan task ücreti olduysa o gelmiş olabilir, foruma problem bildirimi yaptıktan sonra hesabını inceleyip uygun görürlerse bonus olarak yatırıyorlar eksik task ücretini mesela.

hakanatik01

hmm belki de neyse gelsinde birşeyler problem değil  :g :g teşekkürler :y

ElisaMcCline

Şu 0,25 lik görev için üye olduysan ve cevap verdiysen, es kaza da doğru çıktıysa da olabilir :)

hakanatik01

es kaza değil hocam o görevi yapmayı dövüyorlardı :D sallasanızda tutuyordu ama 1 seferlik yaptırıyordu :) yoksa gene bugün ödeme kanıtından geçilmezdi probux  :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Ocak 2013, 23:21:18
es kaza değil hocam o görevi yapmayı dövüyorlardı :D sallasanızda tutuyordu ama 1 seferlik yaptırıyordu :) yoksa gene bugün ödeme kanıtından geçilmezdi probux  :g :g

Hayır onu demiyorum,
O görev için üye oluyorsun ya.. oldun mu.. ? Olmadıysan ya da fikrim yok diye geçtiysen bilemem.... Ama devamında;

Sana 3 adet hasta için semptomlar veriyor ve bu semptomlara ait hastalığı/hastalıkları tahmin etmeni istiyor.
Sen de dilersen sana altenatif olarak verilen hastalıklardan birini seçiyorsun...
Her birinin 10$ civarında ödülü olan toplam 3 kişinin hastalık belirtileri vardı.
Tahmin edebileceğin ortalama 5 civarı da hastalık seçeneği vardı. bir tanesi sallanabilirdi yani.

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Ocak 2013, 23:21:18

Sende probux adminine desydin ya. Sayın admin ben 20 hesapta bu taskı yaptım. Bana parayı toplu gönder diye.  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ballondor

Ödeme istedim ve yaklsık bir saat sonra probux a girmeye calıstım ve hesabımın kapatıldıgını söylüyor. ödemede gelmedi . ne yapablirim bunun icın ?

enderege

Alıntı yapılan: ballondor - 30 Ocak 2013, 05:11:27
Ödeme istedim ve yaklsık bir saat sonra probux a girmeye calıstım ve hesabımın kapatıldıgını söylüyor. ödemede gelmedi . ne yapablirim bunun icın ?

Aklıma ilk gelen şu: Telefondan veya tabletten mi tıklıyordunuz?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.