Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Şubat 2013, 22:22:17
Hadi gözün aydın :) Hesap biraz bozuldu ama yapacak birşey yok :)

Evet sistem bozuldu biraz ama toplucaz artık saglık olsun.
Kehaneti bekleyip cuma veya cumartesi gecesimi alsam diym :)) Yoksa bu geceden mi baslasam kararsız kaldım. :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 13 Şubat 2013, 22:26:46
Evet sistem bozuldu biraz ama toplucaz artık saglık olsun.
Kehaneti bekleyip cuma veya cumartesi gecesimi alsam diym :)) Yoksa bu geceden mi baslasam kararsız kaldım. :))

Sonuçta yapılanların sonucuna bakıp, kendimizce hurafeler çıkartıyoruz, tutar tutmaz...
Bu, önünüzü az çok görmeden 250 refi geçmeyin tavsiyesi gibi bir konu değil... Yani sana kalmış.. :)
O para da gıcık eder şimdi adamı orada :g

sicher

arnutwowew

Your advertisement clicks reset at: 00:00 (Server time)               benim probux reklam reset saatim            The current server time is 2013/02/16 10:43     server time 00:00 oluncamı reklam resetleniyor  gece 12'den sonra reklam çıkmıyor sabah 7 den sonra  reklamlar oluyor    biri beni aydınlatsın?

richman

Problem listesine almış  ??? ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arnutwowew - 16 Şubat 2013, 15:45:54
Your advertisement clicks reset at: 00:00 (Server time)               benim probux reklam reset saatim            The current server time is 2013/02/16 10:43     server time 00:00 oluncamı reklam resetleniyor  gece 12'den sonra reklam çıkmıyor sabah 7 den sonra  reklamlar oluyor    biri beni aydınlatsın?

TR saatine göre 05:00 reklamların ve aynı zamanda server reset saati.
gece 12 den sonra ben çok kez reklam tıklıyorum, sabaha kadar çıkıyor. Ek reklamları kullanıcılar veriyor sonuçta.
Ne zaman çıkacağını bilemezsiniz.

tolgacan86

Sebep göremedim ben..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 16 Şubat 2013, 17:13:07

Problem listesine almış  ??? ???

Forum ödeme kanıtları alanı pek de problem var gibi durmuyor ama, sorunları ne acaba  ???

hakanatik01

Probux'ın vAVGleri kötü gidince benim AVGleri artır yoksa bende seni problemli göstermezsem adam değilim  demiştir :P  :) site ilginç geldi phd grubu mesela phd-gold hakkında birşey yok ama phd-clix; phd-bux için problem demiş mybrowsercash yeni tolgaya ödeme yaptı orada problem demiş;G-20Clix yaklaşık 3*4 aydır ScAm zaten hala problem diyor orda :) Admimsy'den yeni ödeme alan var bizden ;33 grubu zaten ödemelerini yapıyordu burada gene problem admin kime gıcıksa listeye koymuş gibi duruyor :) bu tarz sitelere de pek güven olmuyor sonuçta kendi hissiyatımızla haraket etmek lazım ;)

richman

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Şubat 2013, 17:19:56
Forum ödeme kanıtları alanı pek de problem var gibi durmuyor ama, sorunları ne acaba  ???

Evet bende anlayamadım.