Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f1b0n4cc1

standart üye kiralasa parası çıkıyor mu ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Şubat 2013, 11:15:35
Ee şimdi ben dün tıklayamadım >:(  benim 500 RR nin gelirini alamayacağım (sns)

500 RR var reklam tıklayamadın ve yatıp uyudun mu yani ... ???
Ve 500RR yi tuttuğuna göre de avg ler fena değildir heralde... golden neden düşünmüyorsun ki ???

Alıntı yapılan: Uniquehero - 23 Şubat 2013, 11:22:24
Gold üyelik şerefine ilk progrid kazancım  :g (p)

Tebrikler :) :y

Uniquehero

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 23 Şubat 2013, 16:06:36
Birkaç kişi var kiralayan, genelde avg leri çok iyi ama yüksek paketlerde tabii ki... 5-10 luk paketler yaramaz.
100 lük alıp bir kısmı iyiyse öyle devam ediyor, bir kısmı da içlerinden iyi olan 25-50 arasını ayırıp gerisini salıp her paketten iyileri toparlayarak devam ediyor.

Standart olarak bu şekilde giden birkaç arkadaşımız avg paylaşıyor Stats konusunda. genelde AVG leri ço iyi ama yine de şans tabii ki.
Sonuçta golden alıp refleri parasını çıkartamayan da birkaç arkadaşımız var maalesef.

Kazanan ve kazanç oranı yüksek ama her zaman kayıp olasılığı da var. Ancak, refler az ya da çok, tıkladıkları için, yine de paranın tamamı kayıp olmaz.
ben olsam 20$ a bir 100 lük alıp deneyip karar verirdim. En kötü refler büyük ölçüde parayı geri getirir, belki birkaç dolarlık kayıp olur.
İyi bir olasılıkla da (paylaşımda bulunan arkadaşların avg leri 2 civarında diye hatırlıyorum) 30 gün sonrasında %140 - %150 geri dönüş olur.

bekeli

Tebrikler @Uniquehero ;)

Uniquehero

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 23 Şubat 2013, 16:06:36
ben ilk başta 20$ yatırıp 100 ref aldım 8.5 gün sonunda hesabımda 10 dolar birikti onunla da ref aldım reflerimin tıklamaları avg leri güzeldi 1 ay doldurmadan da gold üyelik aldım devam ediyorum şimdilik

Alıntı yapılan: bekeli - 23 Şubat 2013, 16:28:59
Tebrikler @Uniquehero ;)

teşekkürler  (p)

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Şubat 2013, 16:27:20
Birkaç kişi var kiralayan, genelde avg leri çok iyi ama yüksek paketlerde tabii ki... 5-10 luk paketler yaramaz.
100 lük alıp bir kısmı iyiyse öyle devam ediyor, bir kısmı da içlerinden iyi olan 25-50 arasını ayırıp gerisini salıp her paketten iyileri toparlayarak devam ediyor.

Standart olarak bu şekilde giden birkaç arkadaşımız avg paylaşıyor Stats konusunda. genelde AVG leri ço iyi ama yine de şans tabii ki.
Sonuçta golden alıp refleri parasını çıkartamayan da birkaç arkadaşımız var maalesef.

Kazanan ve kazanç oranı yüksek ama her zaman kayıp olasılığı da var. Ancak, refler az ya da çok, tıkladıkları için, yine de paranın tamamı kayıp olmaz.
ben olsam 20$ a bir 100 lük alıp deneyip karar verirdim. En kötü refler büyük ölçüde parayı geri getirir, belki birkaç dolarlık kayıp olur.
İyi bir olasılıkla da (paylaşımda bulunan arkadaşların avg leri 2 civarında diye hatırlıyorum) 30 gün sonrasında %140 - %150 geri dönüş olur.

abi aslında sırf destek olsun diye senden neobux a ve probux a üye olmuştum , aslında ptc defterini çok önceden kapattım biliyorsun , belki reklam vermek için kullanırım diye düşünüyorum . Yalnız , özlemişim işte ptc olayını :)

Sende uye gorunmuyorsam  , yeniden uye olayım

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Şubat 2013, 16:12:14
500 RR var reklam tıklayamadın ve yatıp uyudun mu yani ... ???
Ve 500RR yi tuttuğuna göre de avg ler fena değildir heralde... golden neden düşünmüyorsun ki ???

yok bee hocam alsam haberiniz olurdu herhalde :) Gün boyunca 4 standarta tıklayamadım deyip durdumda o yüzden yazdım :) Umarım tıklayamayıp gelir alamayan yoktur

enderege

Tebrikler Uniquehero.  :)

Yine gitti reklamlar.

Ya ben sabah tıkladığım için fixedleri kaçırmıyorum ama bu saatten sonraki reklamları  kaçırıyorum. Bu arada AVG lerim çok kötüleşti. Bu akşamda ref uzatmam var. Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.

Hep bunlar mini cooper görünmlü Arshi  nin başının altından çıkıyor. Ben yatınca açıyor reklamları. Eve yeni geldim. Reklamlar gitti.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Uniquehero