Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

tebrikler Uniquehero

arnutwowew

arkadaşlar probuxa girdiğimde sabah ben bütün reklamları tılamıştım  gelen reklam varmı diye girdiğimde birde ne göreyim yeniden bütün reklamlar çıktı tıklayayım dedim 12 saat beklemeniz gerekiyor dedi  sonra probuxtan çıktım bir müddet bekledim tekrar girdim bu sefer reklamların sayı adeti duruyor ama 3 tanede reklam vardı onları tıkladım benim anlamadığım yeniden reklamların çıkması reset saatim  00:00 ama sabah 5'den sonra reklamlar resetleniyor  sizdede varmı böyle bir durum?

enderege

Alıntı yapılan: arnutwowew - 23 Şubat 2013, 20:20:13
arkadaşlar probuxa girdiğimde sabah ben bütün reklamları tılamıştım  gelen reklam varmı diye girdiğimde birde ne göreyim yeniden bütün reklamlar çıktı tıklayayım dedim 12 saat beklemeniz gerekiyor dedi  sonra probuxtan çıktım bir müddet bekledim tekrar girdim bu sefer reklamların sayı adeti duruyor ama 3 tanede reklam vardı onları tıkladım benim anlamadığım yeniden reklamların çıkması reset saatim  00:00 ama sabah 5'den sonra reklamlar resetleniyor  sizdede varmı böyle bir durum?

Bu yazıyı siz yazdığınızda bende durum normaldi. Şimdi ise aynı sizin duruma düştüm.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

bende de öyle suan. Yukarda öyle yazıyor ama reklam bolumune giridgimizde gozukmuyor. neyseki sabah tıklamıstık .  :g

arnutwowew

sanırım adminin serverinde sorun var dün bayağı bir uğraştılar bende reklamlar geliyor tıklıyorum sayıların üzerine ekleniyor sadece reklam adedi tıklayınca reklam sayısı düşüyor

hakanatik01

Bende sorun yok şuanda düzelmiş olabilir bende sabah tıkladım ;7-8 reklma gelmiş onlara tıklıyorum şuanda ;bir defa daha  deneyin isterseniz;

edit:tam olarak 9 reklam varmış :) 1 yeşil 8 mor gözüküyor yeni gelmiştim eve sabahtan beri birikmiş olabilir bende ;sabah 7 de tıklamıştım şimdi girdim siteye;

djsugar

dün sorun vardı ancak bugün böyle bir sorunla karşılaşmadım arada to many yazısını gördüm ama f5leyince düzeldi.

hakanatik01

Alıntı yapılan: djsugar - 23 Şubat 2013, 21:10:45
dün sorun vardı ancak bugün böyle bir sorunla karşılaşmadım arada to many yazısını gördüm ama f5leyince düzeldi.
Belli bir kritere göre güncelleme yapıyorlarsa onlada alakalı olabilir.Sende bende sorun olmasada; başka arkadaşlarda bazı küçük sorunların olması böyle açıklanabilir belki misal kayıt tarihini baz alıp belli düzenlemeler yapılıyorsa ;facebookta başıma gelmişti bu durum ordaki güncellemeler herhalde isim sırasına göre oluyordu çoğu arkadaşım yeniliklerden bahsederken bana geç geliyordu yenilikler :) Probux'ında haberlerinde vardı ;yeni ve daha hızlı bir server'a geçtik şeklinde bu durumlar normal gibi şimdilik; Neyseki ref tıklarındada problem yok şimdilik :P  :g

djsugar

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Şubat 2013, 21:17:32
Belli bir kritere göre güncelleme yapıyorlarsa onlada alakalı olabilir.Sende bende sorun olmasada; başka arkadaşlarda bazı küçük sorunların olması böyle açıklanabilir belki misal kayıt tarihini baz alıp belli düzenlemeler yapılıyorsa ;facebookta başıma gelmişti bu durum ordaki güncellemeler herhalde isim sırasına göre oluyordu çoğu arkadaşım yeniliklerden bahsederken bana geç geliyordu yenilikler :) Probux'ında haberlerinde vardı ;yeni ve daha hızlı bir server'a geçtik şeklinde bu durumlar normal gibi şimdilik; Neyseki ref tıklarındada problem yok şimdilik :P  :g
benim reflerde sıkıntı varda fazla ref olmadığından sorun olmuyor bugün bide 2 direk ref katıldı tıklama yapınca telafi etmis gibi oldular

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 23 Şubat 2013, 16:36:07
abi aslında sırf destek olsun diye senden neobux a ve probux a üye olmuştum , aslında ptc defterini çok önceden kapattım biliyorsun , belki reklam vermek için kullanırım diye düşünüyorum . Yalnız , özlemişim işte ptc olayını :)

Sende uye gorunmuyorsam  , yeniden uye olayım

Teşekkürler görünüyorsun :)
PTC nin yeri her zaman başka aslında :) Neyse uzatmayayım :)