Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

tebrikler bilal :)

gokovic

enderege

Tebrikler f1b0n4cc1.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ricci

Arkadaşlar bu reklamlar bi çıkıyor bi çıkmıyor, çıksada para vermiyor çıktığını görüyorsun reklama tıklıyorsun kayboluyor, daha öncede muhabbeti yapılmıştı galiba, bi fikri olan varmı ?

tolgacan86

ricci

enderege

Alıntı yapılan: ricci - 02 Mart 2013, 23:11:49

Arkadaşlar bu reklamlar bi çıkıyor bi çıkmıyor, çıksada para vermiyor çıktığını görüyorsun reklama tıklıyorsun kayboluyor, daha öncede muhabbeti yapılmıştı galiba, bi fikri olan varmı ?

Bu adam reklamı yayınlıyor ve 3-5 saniye sonra durduruyor. Dolayısıyla reklamda onaylanmıyor.

Ben kendimce birşey yaptım.

Reklamı verenin adını tam hatırlamıyorum ama ...paraga idi.

Bunun bloğundaki bütün sitelere 3 kere üye oldum. Tabi mail onaylılara olamadım. Kullanıcı adı olarak noclick ..paraga,  (sns) paraga vs seçtim.  :D :D :D

Sizlerde üye olun. Hiç tıklama yapmayın ve onun sitelerindeki DR limitini doldurun.  :P :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ricci

Alıntı yapılan: enderege - 02 Mart 2013, 23:43:19
Bu adam reklamı yayınlıyor ve 3-5 saniye sonra durduruyor. Dolayısıyla reklamda onaylanmıyor.

Ben kendimce birşey yaptım.

Reklamı verenin adını tam hatırlamıyorum ama ...paraga idi.

Bunun bloğundaki bütün sitelere 3 kere üye oldum. Tabi mail onaylılara olamadım. Kullanıcı adı olarak noclick ..paraga,  (sns) (sns) (sns)paraga vs seçtim.  :D :D :D

Sizlerde üye olun. Hiç tıklama yapmayın ve onun sitelerindeki DR limitini doldurun.  :P :P

Dediklerini yarın harfiyen yapacam Enderege hatta üç site ile durmayacam ne kadar site varsa üye olacam  (sns)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ricci - 02 Mart 2013, 23:46:39
Dediklerini yarın harfiyen yapacam Enderege hatta üç site ile durmayacam ne kadar site varsa üye olacam  (sns)

Ehehe, ref contsstlerde 1 numaraya taşıyacaksınız adamı, süper :))