Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Alıntı yapılan: enderege - 02 Mart 2013, 23:43:19
Sizlerde üye olun. Hiç tıklama yapmayın ve onun sitelerindeki DR limitini doldurun.  :P :P

Ben böyle bir kin görmedim arkadaş :D

enderege

Alıntı yapılan: Arshi - 03 Mart 2013, 00:47:17
Ben böyle bir kin görmedim arkadaş :D

o, ...paraga nın yaptığı nedir?  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Üyelik tipleri, ref fiyatları, kar/zarar avgsi hesaplaması:

ricci

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Mart 2013, 00:24:40
Ehehe, ref contsstlerde 1 numaraya taşıyacaksınız adamı, süper :))

Kafamda güzel fikirler var artık 1 numaramı olur banlanırmı bilmiyorum. İyice sinirlerimi zıplattı  (sns)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 03 Mart 2013, 00:51:14
Üyelik tipleri, ref fiyatları, kar/zarar avgsi hesaplaması:

Eline sağlık da :)

Aylak mı kaldın bügün, işin gücün yok muydu abi senin yaa :D
Şimdi ben 2 tane recycle yapacağım ya da reflerimin %50 sini salacağım diyen adama uydu mu bu rakamlar :))

maliyet/maliyete konu gün sayısı = kâr zarar avg si.. :)

Yerine koyup hesap yapamayan adam bıraksın zaten PTC yi, gidip sakızına kız tavlası oynasın :)

arshi

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Mart 2013, 01:01:45
Eline sağlık da :)

paraga sinirlendirmiş adamı..
"Ref limiti nasıl doldurulur" konulu resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum enderege :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Mart 2013, 01:01:45

Ne yapayım? Bugün beni telefonda/skypeda meşgul edecek birileri yoktu. Canım sıkıldı.  :D

Sitenin forumunda bırak ptc yi, sakızına kız tavlasını oynamayı bile bilmeyen var. Durmadan  soru soruyorlar. Orada bu tabloyu verince burada da vereyim dedim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 03 Mart 2013, 01:09:30
Ne yapayım? Bugün beni telefonda/skypeda meşgul edecek birileri yoktu. Canım sıkıldı.  :D

Sitenin forumunda bırak ptc yi, sakızına kız tavlasını oynamayı bile bilmeyen var. Durmadan  soru soruyorlar. Orada bu tabloyu verince burada da vereyim dedim.

Meşgul ediyorsak bilelim tabii ki (d) Ok o zaman, hadi bakalım (d) AVG leri gör sen 2 güne (d)

Yaa yazık, adam gibi bir forum bulamamışlar mı, çağır gelsinler bari diyeceğim ama, bize de yazık değil mi ama :))

arshi

Ben arada bir uğruyorum hocam oraya. Enderege orada minik bir uygarlık kurmuş kendine. Ref alın diyor alıyorlar, salın diyor salıyorlar, herkes enderege'nin istatistiklere göre hareket ediyor :)) :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 03 Mart 2013, 02:22:06
Ben arada bir uğruyorum hocam oraya. Enderege orada minik bir uygarlık kurmuş kendine. Ref alın diyor alıyorlar, salın diyor salıyorlar, herkes enderege'nin istatistiklere göre hareket ediyor :)) :))

Yürü be enderege, kim tutar seni :))