Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

sağolun ben paypala başka mail eklenmiyor diye biliyordum

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: djsugar - 08 Mart 2013, 13:49:45
sağolun ben paypala başka mail eklenmiyor diye biliyordum
Paypala login olduktan sonra, kullanıcı profilinde email alanı var..
kısayol: 

Burada ekle diye buton var zaten...
Mailini ekledikten sonra da mail adresini onaylamalısın...

Yanlız şunu unutma, eğer probux a para gönderecesen burada ana mailini yeni mailin olarak seç öyle gönder.
Para çekerken, bu mail adresi ana mailin olmasa da sorun yok, para hesabına gelir..
Ama gönderirken ana mail olarak gönderim yapmak istediğin mail adresin seçili olsun. (Para yine gider ama karşı tarafa gösterilen mail adresinde sıkıntı olur)
Tanımlı mail adreslerinden birini ana mail yapmak için, o maili seçip  Varsayılan yap butonuna tıklamalısın.

djsugar

tamam sağol çözmüştüm olayı yinede teşekkürler

gokovic

ProBux da Task istatislikleirmizi görebilceğimiz bölüm varmı acaba. Benmi gözden kaçırdım bulamadım. Task sayfasındaki alttaki en çok yapanlar dışında.
Birde yaptığımız taskların %100 ünü alıyormuyuz. Son döenemde bazı yerlerde %80 olayı çıktıda.

abcb

Malesef task istatistiklerimizi göremiyoruz Gokovic
Taskların %100'ünü alıyoruz  :)

drogba

"We are performing maintenance. Please try again later." 2 gündür para çekemiyorum.

hakanatik01

paypaldan mı?
sorun varmı diye deneyeeyim diyecektim diyemedim:) 4 gün bekelme varmış öyle bir durummu var?
:)
Sorry, you still can not request your payment: :
1) You need to wait 4 days before make another cashout.
Back to My Account

enderege

Alıntı yapılan: drogba - 08 Mart 2013, 18:05:28
"We are performing maintenance. Please try again later." 2 gündür para çekemiyorum.

Admin açıklama yapmış. Çalışma varmış. Yatırmda sorun yokmuş. Sadece çekimlerde sorunluymuş.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

drogba

ee bende onu diyorum zaten. çekilmiyor para. yatırınca alır tabi niye almasın. neyin çalışmasıymış ? duble yolmu döşüyorlar? genelde bir site çalışma var vs dediğinde bir daha sonu gelmiyor o çalışmanın. gerçi yatırımım yok bi kaybım olmaz ama güzel bir siteydi erken kaybetmek istemem.