Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Önceki bilgilerndirmeler için teşekkürler:)

sicher

yok bole bişey yaa iştahım kabardı birden :D

enderege

Progrid den 116 saattir 2:00$ kimseye çıkmıyor! AdminAVG lerden sonra burayada el attı herhalde.  :g
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

İnşallah şom ağızlı özelliğiniz vardır Ender Hocam  :g
Belki birazdan bizden birine çıkar  8)

FilmsizKalma

Probuxta kaç gündür farklı zamanlarda task çıkmasına rağmen sürekli hesabımda task yok uyarısı var :( bu konu hakkında bilgisi olan veya yapabilceğimz birşey varmı?

abcb

Bende de tweet görevinde aynısı olmuştu, üç gün sonra düzeldi
Modemini kapatıp çerez temizliği yapmışsındır mutlaka, umarım seninki de biran önce düzelir  :)

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Mart 2013, 21:05:52
Probuxta kaç gündür farklı zamanlarda task çıkmasına rağmen sürekli hesabımda task yok uyarısı var :( bu konu hakkında bilgisi olan veya yapabilceğimz birşey varmı?

Probux ın forumunda da böyle bir şikayet vardı. Ama çözümünü bilmiyorum. Mesela bende de kaç gündür task yok. Şuanda da yok. Olsada yapan kim ayrı mesele. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Hocam 2 gündür task var bizimkilerde çıkıyor ama bende yok :( abcb malesef tek tip değil hiç task olmadı..

abcb

Bugün aynı sorunu Batucan ve Uniquehero'da yaşadı, onlarda da proda görev çıkmamış
Ama yanlış anlamadıysam sende hiçbir task çıkmıyor  :(
İstersen ticket at, umarım biran önce düzelir, kötü bir durum  :S

FilmsizKalma

evet 1 haftadır hiç çıkmıyor geçenki görevdede hatırlarsan bende olmadığını söylemiştim..Bugünkide aynı şekilde yok.. Ben 4.5$ seviyesinde olmama bağlıyorum :d