Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Niçin admin niçinnnn diye kendimi ifade ettim admine bu gece bakalım ne cevap verecek pek açıklayacı birşey sorun çözücü birşey olacağını sanmıyorum ancak denemekte yarar vardır :)

hakanatik01

Admini boşa meşgul etmişin;
bende cevap verirdim buna :P

"bizden değil CF'den kaynaklı bir sorun :P"
probux admin;

en azından neonun bana vermiş olduğu cevap böyleydi  :g :g :g

arshi

Neodaki gibi değil tam olarak. Bende de aynı durum var.
Biliyorsun benim eşin dostun çok hesabı var :P
Bazısında görev oluyor bazısında olmuyor, sorun probux'ta :)

Sorun sende arkadaşım, sis bombası mı atıyorsun n'apıyorsun uza burdan :D

hakanatik01

yok yok CF'de problem
aynı durum bendede var
sende biliyorsun benimde neoda eşim dostum çok :P
kendi hesabımda görev yok ama eşime dostuma geliyor :P

FilmsizKalma

arkadaşlar benim eş dostta çok değil :) 2 ay önceki ekstra 40$ ı saymazsak hiç farklı hesaba felan girmedim, ip değiştirip..

FilmsizKalma

Çok çakal bunlar , diyorki bana kardeşim ben sağlamıyorum sağlayıcı task verirse görürsün diyor..Arkadaşlarımda var ama kişisel mi gönderiyor sizin sağlayıcı deyince susuyor..Bir link buldum..
      bu linkte görevler görünüyor probuxa ait sanırım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Mart 2013, 11:09:30
Çok çakal bunlar , diyorki bana kardeşim ben sağlamıyorum sağlayıcı task verirse görürsün diyor..Arkadaşlarımda var ama kişisel mi gönderiyor sizin sağlayıcı deyince susuyor..Bir link buldum..

bu linkte görevler görünüyor probuxa ait sanırım

Site ve kullanıcı bilgisi barındıran bir sessiom açıyor gibi görünüyor ...
Aynı anda probux ta task yakalayan arkadaşlar, task alanına sap tıklayıp geçerli çerçeveyi yeni çencerede aç desinler ve açılan yeni pencerenin linkini burada paylaşssınlar.
Böylece karşılaştırma yapabilirsiniz...
Bu şekilde bulduğunuz linke tıklamayın. Kullanıcı adı da barındırıyorsa, sizinkiyle çakışacaktır ve banlanırsınız.

hakanatik01

görev göstersede işleniyormu en büyük sorun o ;pronun çakallığı değil ama neoda bana da olan  bazı görevler geliyor daha 2.sayfaya geçmeden
bu yazı çıkıyordu :) Clixsensede sürekli ty for hard work diyordu;Neoda bizden değil CFden diye cevap verdi bende onlara yazdım sorunumu Clixsense de düzeldi neoda kısmen düzeldi [arada bazı görevleri yaptırıyor bazılarında aynı sorun devame diyor :) ]sizde sorununuzu bir yazın bence Filmsizkalma hocam;

burada daha çok ilgileniyorlar :)

"This page can only be accessed within an offer wall
Please return to the site you were trying to access this offer from" neoyad dedim nden böyel bizdend eğil CFden dediler

ikose

Kasım ayının sonunda bende yaşadım sorunu
Hakanın verdiği linke mutlaka cevap bırakın
benim task sayfalarımın düzelmesi 45-50 gün sürmüştü..
Çok can sıkıcı bir durum..
Umarım sizinkiler çok daha çabuk düzelir..
Sorunun kaynağı aslında ne siteler , nede CF
sorunun kaynağı bizleriz..
Bazı görevlerde Yes-yes diyerek çok hızlı geçiyoruz taskları..
Sistem bizleri bu durumda Bot olarak algılayıp
kilitliyor herşeyi. CF de bunu düzeltene kadar aradan 1 ay geçiyor..
benim düşüncem bu..
Son kolay gelen , hızlı geçtiğimiz tasklarda benim kendimce bulduğum çözüm
sadece 1 sitede task yapmak tehlikeli , hem süre açısından hemde bot olarak algılanmak açısından..
Ben 3 siteyi yan yana açıp 1 sayfa değişim yaparak task yapıyorum..
Böylece hem gerekli süre geçmiş oluyor hemde riski 3 e bölmüş oluyorum..
Tabiiii bu sadece benim fikrim.. Sütten ağzım yanınca yoğurdu üfleyerek yemek gibi birşey..
Çünki 45-50 gün task yapamamaktansa arada düşük veren sitede 0,02$ kaybetmek benim için daha karlı..
Ve bu dönemde mailinizi, şifrenizi, hesabınızı hatta bilgisayarınızı veya IP nizi değiştirmek bile çözüm değil..
Geçmiş olsun herkese  :S

ElisaMcCline

Yanlız ben de doğru düzgün task falan yapmadım ama bende de şu anda task yok..
Gerçekten şu anda yok mu pro da yoksa zaten ben ilgilenmediğim için bakmıyorum ve denk mi gelmiyorum ???