Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

şu anda var ;
20ent Find and Correct a Business Addresses in Ireland (Now with better pay!)
4 cent Help Us Categorize The Acquisition Technique of this Deal!
4 cent Categorize services and products offered by businesses!
3tane var bende gözüken ty dedirtmişim almıyor ama :) yada clixsensede olan oluyor ty deyip almıyor benide :P

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Mart 2013, 13:24:17
Yanlız ben de doğru düzgün task falan yapmadım ama bende de şu anda task yok..
Gerçekten şu anda yok mu pro da yoksa zaten ben ilgilenmediğim için bakmıyorum ve denk mi gelmiyorum ???

Hocam son 1 ay içinde hızlı olarak yapılan tasklardan 40-50 adet olsun yaptığınız görev olduysa sizde aynı durumdasınız demektir..
Sonucta abcb ye ben son hızlı tasklarda en az 2 site açtırarak görev yapmasını söylemiştim..
Bildiğim kadarıyla ondada sorun yok..
Şu an bende 3 tane görev var. ben 7 gündür task yapmıyorum
0,20$ - Find and Correct a Business Addresses in Ireland (Now with better pay!) -  30 adet
0,04$ - Help Us Categorize The Acquisition Technique of this Deal! -  371 adet
0,04$ - Categorize services and products offered by businesses! - 1731

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Mart 2013, 13:27:51
şu anda var ;
20ent Find and Correct a Business Addresses in Ireland (Now with better pay!)
4 cent Help Us Categorize The Acquisition Technique of this Deal!
4 cent Categorize services and products offered by businesses!
3tane var bende gözüken ty dedirtmişim almıyor ama :) yada clixsensede olan oluyor ty deyip almıyor benide :P

Gören bir kaç kişi buradan iç frame linkini paylaşabilir mi ? Karşılaştırma yapalım..
Linklere kimse tıklamasın ama....
taskların görründüğü iç alan sayfasına sağ tıklayıp, geçerli çerçeveyi yeni sayfada aç diyeceksiniz ve açılan sayfadaki linki burada paylaşacaksınız.

FilmsizKalma

ikose bence düşüncen yanlış, ben hakan arshi abcb veya bir başka arkadaşımız kadar task yapmadım proda, hızlı hızlıda geçemedim ..şu durumda onlarda varken bende yok.. Misal elisamccline hiç task yapmamasına rağmen ondada yok..Yani kısaca bana göre bunun hızlı task yapıp çok task yapıp durmakla alakası yok gibi..

Ki o sebepten olsa idi.Sadece sistem bu hesabı bot sanıp banlasa idi.ip değiştirip gerekli temizlikleri yaptığımızda kesinlikle task çıkardı.. Çünkü onu hisstemesi çok zor, hadi hissetti diyelim bu kadar kişi ozaman ip değişitirp yeni hesap açıp ödeme alamazdı bana göre..

hakanatik01

Uid dediği zaten sanırım kişilerin ID adresleri hocam herkesin farklıdır benimki mesela ;

uid=051633a4f4c565a5cb088..... diyeymiş

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Mart 2013, 13:31:50
Gören bir kaç kişi buradan iç frame linkini paylaşabilir mi ? Karşılaştırma yapalım..
taskların görründüğü iç alan sayfasına sağ tıklayıp, geçerli çerçeveyi yeni sayfada aç diyeceksiniz ve açılan sayfadaki linki burada paylaşacaksınız.
Taska giriyorum iç alan sayfası açıldığında sağ tıklıyorum
ama yeni sekmede aç - bölümü yok..

sen nasıl yaptın Hakannn  :(

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Mart 2013, 13:31:50

Hocam öyle değilde, bir taska mausenin topu ile tıklamaları yeterli olacaktır..Yeni sayfa aç kısmı çıkmıyor çünkü iç alanda.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Mart 2013, 13:36:01
Uid dediği zaten sanırım kişilerin ID adresleri hocam herkesin farklıdır benimki mesela ;

uid=051633a4f4c565a5cb088..... diyeymiş
Hakan ben prodakini göremiyorum clikcsense için olanını tam bir şekilde pm atabilirimisin?

FilmsizKalma

taskta aynı olsun, 0.17 lik taska mausenin topu ile tıkla

hakanatik01

hangi tsaska tıklasaınız Uid kımsı değişmiyor demekki IDmiz sabit ordan anlıyor bizleri facebookla hesap ilişkilendirme gibi yapıyor;Shift tuuna basılı tutup yeni sekmede açıyorum :)
3 görevde çıkan sonuç;
probux/169564?uid=051633a4f4c565a5cb088......
probux/176439?uid=051633a4f4c565a5cb088......
probux/175617?uid=051633a4f4c565a5cb088.....
buna göre çıkan sonuç probux kısmından probuxta olduğumuzu ;
169564 ve 176439 vs. gibi kısımdan hangi görevi yaptığımızı;
uid kısmından sonrada kim olduğumuzu anlıyor yani başkasının linkiyle yapılamaz görev falan elisa hocanın dediği gibi ban sebebi sayılabilir;

edit :http://crowdflower.com/judgments/v2/ başında zaten tüm sitelerde olan klasik bu oluyor; neoda yapıcaksak probux kısmı neobux olarak değişiyor;