Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Tebrikler Bekeli ve Hakann  (p) ($)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 14 Mart 2013, 22:49:44
Kötü avg'lerden dolayı admin kendisini affettirmeye çalışıyor  (d) (d)

tebrikler bekeli :)

Alıntı yapılan: rubiccube - 14 Mart 2013, 23:20:56
probuxta bugün ilk refleri aldım 3 tane
3lük paketin verimli olmayacağı konusunda forumda yazıları okudum fakat kendime hakim olamadım :X sonucu, avg durumunu burada paylaşırım herkese bol kazançlar

saygılar

Hayırlı olsun rubiccube :)

İstatistik paylaştığımız bir konumuz var.. bilgileri orada verirsen, ilgilenenlere hitap etmiş olursun ;)

hakanatik01

bana neden birşey çıkmıyor diyenler işte bu adam yüzünden çıkmıyor :)) adamdaki bala bak arkadaş şimdi aklıma geldi gride tıklamadım diye bu adam bize birşey bırakmamış ki çıkmadı tabiki :))  adamın bu şansı devam ederse bize uzun süre birşey çıkmaz :P :)

lovablegs

yuh ya bala bak herifteki...

arshi

"Last 5 Winners"in anlamını kaydırmış adam :(

Yalnız bir daha baktım da 2 dakikalık periyodik aralıklarla 4 kez üst üste aynı miktar.. Şanstan öte bir şey bu (d)
Admin Sri Lanka'lı mıymış :P :g

FilmsizKalma

adama Hayırlı olsun :)

batucan011

Bizede daha 10 kuruş çıkmadı :D

sicher

probux ta hesabımdaki paranın bir kısmını Rental Balance ye aktarmak istiyorum olmuyor Pro da sorun mu var ki

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 16 Mart 2013, 22:16:58
probux ta hesabımdaki paranın bir kısmını Rental Balance ye aktarmak istiyorum olmuyor Pro da sorun mu var ki

ben dün gece bir sorun yaşamadım. PM le sorduğun konu için ise, içerde ref uzatma vs gibi harcama da yaptığında, rental balance da para yoksa main balanc dan çekiyor.
Bu şekilde de işini görebilirsin. ;)