Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

normalde piyasa fiyatı $15 $20 civarında ama sana düz $14 yaparız, oda sana olur bugünlük aldın aldın, almazsan yarın fiyatım artar bilmiş ol :)

djsugar

Alıntı yapılan: Tolga Can - 27 Mart 2013, 02:31:42
normalde piyasa fiyatı $15 $20 civarında ama sana düz $14 yaparız, oda sana olur bugünlük aldın aldın, almazsan yarın fiyatım artar bilmiş ol :)
:D bari çaktırmamak için listeyi kaldırsadın :D
grid gösterin ulen :D CONGRATULATIONS! YOU WON!
You have just won $0.100! clixboom

ElisaMcCline

Paypal ile ilgili olarak, Mart ayı sonuna kadar durumun bu şekilde olacağı bilgisini çok önce vermişti site.
Forumuna bakamıyorum.  Yeni bir gelişme arsa bilgi yazan olursa iyi olur.

PP ile ilgili dönemsel sorunu oluyor sitenin.. Her sitenin oluyor, bunlar normal.
ancak site de bir anlamda doyuma ulaşmaya başladı. Yani riskli dönemler yaşıyoruz. Umarım sıkıntısız atlatır, uzun sireli bir sitemiz daha olur.
6 ayını bir süre önce aştı aslında site. Şu riskli dönemi de atlatabilirse, kendine ait bir altforum konusu açılacak forumumuzda.
(neobux-clixsense gibi, belirli bir kazancı olan ve çok kişi tarafından kullanılan, sorular sorulan, ilgilenilen aktif bir site olarak)

gokovic

18.79$ Payza ya talep ettim. Ama ödeme gelmedi. Bi sorun varda benmi görmedim. İnstant değilmi şuan. Veya ticket atayım mı.

tolgacan86

Burada ödendi yazıyor zaten, sorun var demektir, ticket at hocam hemen..

gokovic

Alıntı yapılan: Tolga Can - 27 Mart 2013, 20:03:33
Burada ödendi yazıyor zaten, sorun var demektir, ticket at hocam hemen..

tmm hocam attım. Bu olaylarda hep beni buluyor yaw. uğraş dur şimdi.  :X

sicher

düzelir inş.

gokovic

Benim sorundan sonra ödeme alabilen varmı acaba. Froumda pek göremedim ama. Payzalarında para mı bitti acaba diye geldi aklıma.

gokovic

If the email you have placed in your settings is correct then it could be a problem connection with the payment processor, you just need to send a support ticket and our team will refund the money to you.

Forumda da konu açmıştım. Bunu yazmıs. Ticketa henuz cevp gelmedi.

gokovic

Hello gokovic,

Please, send us the Transaction ID so our team can help you.

Have a nice day.

Bu şekilde ticketa cevp gelmiş. Neyin id sini istiyor bu. payzaya hiç gelmediki para.