Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Sorununu anlamışlar.. Sinir oluyorum bu probux adminine.. Ne yazdın hocam?

gokovic

Neyin id sini istiyonuz dedim. Payza maili yazdım tekraradan. Naptıkları belli degil.  :X
Kim bilir ne zaman döncekler de cvp yazcaklar. En az 10 saat. Payza history kısmının fotosunu gonderdim. sitedeki history gonderdim. bunu cozmek bu kdr zormu ya pes valla.

FilmsizKalma

Adaş sen ilk ticketa ne yazdın.

gokovic

Adaş durmu anlattım. ödeme istedigimi fakat payzaya ödeme gelmedigini ama probuxda historyde ödendi gözüktügünü. Hatta forumada konu açmıştım. mod orayada yazmıs ticket at felan dye.

Bugunde id felan demiş. Payzayı yazdım. Ama hiç bi şekilde gelmedigi için baska bişide gösteremedim. Payzanında history bölümünün fotosunu gönderdim.
Henuz bi cvp yok. Zaten ortalama en erken 10 saat bir dönüyolar. :))

ikose

Bende 4 gün önce Payzadan ödeme talep ettim gelmedi
Ticket attım bilgileri gönderdim
Ertesi gün para ne oldu derkennnn
Hesabım Suspended
halada açmadı Admin, açmayacakmışta..  :P

Umarım Sende aynısını yaşamazsın  O:-)

gokovic

Valla hocam herşeyi bekliyorum bunlardan şaşırmam. :)
Neden olarak bişey demiyolarmı size. Böyle saçmalık mı olur. Banada hala cvp gelmedi.

ikose

Alıntı yapılan: gokovic - 28 Mart 2013, 15:58:04
Valla hocam herşeyi bekliyorum bunlardan şaşırmam. :)
Neden olarak bişey demiyolarmı size. Böyle saçmalık mı olur. Banada hala cvp gelmedi.
Neden olarak 1 den fazla hesap olması yaniii TOS ihlali
Son 16 gündür  Vınn dan tıklıyordum..
Sanırım IP çakışması oldu..
ama Admin ikna olmuyor malesef..

gokovic

Alıntı yapılan: ikose - 28 Mart 2013, 16:30:32
Neden olarak 1 den fazla hesap olması yaniii TOS ihlali
Son 16 gündür  Vınn dan tıklıyordum..
Sanırım IP çakışması oldu..
ama Admin ikna olmuyor malesef..

Olsa olurda işine böyle geliyor. 1 Kişi 1 kişidr hesabı yapıyor gibi geliyor bana.

ElisaMcCline

gokovic,
Daha önceki Ticket' ında, sen siteye para göndermişssin de hesabına geçmemiş gibi algılanmış, her ne yazdıysan, yanlış anlaşılmış.
Yeni mesajın daha nettir umarım.

Ve böyle bir sorunun, sadece bizim forumdan bile 2 kişinin başına gelmesi çok düşündürücü... ???

gokovic

Nasıl bişey yazmamı önerirsiniz hocam. Bugunki msjda id felan dedigi için payza mail adresimi yazdım ve ödeme gelmedi dedim henuz bi cevap yok.
Kısaca bişey soylersenız onu göndereyim. Malesef translate çeviri ile gönderdigim için anlasmak daha da zor oluyor.