Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 28 Mart 2013, 16:54:23
Nasıl bişey yazmamı önerirsiniz hocam. Bugunki msjda id felan dedigi için payza mail adresimi yazdım ve ödeme gelmedi dedim henuz bi cevap yok.
Kısaca bişey soylersenız onu göndereyim. Malesef translate çeviri ile gönderdigim için anlasmak daha da zor oluyor.

O kadar gerekli zaten. Fazlasını okumuyorlar.. Bir sürü ticket vardır ellerinde, üye sayısı çok.
Yazmışssın zaten... gelmeden yenisini yazma. Bekle cevaba göre burada online olan birinden yardım iste sorun devam ederse... ;)

gokovic

peki hocam. Bakalım bekliyorum ne cevp gelcek.  :y

gokovic

Hello gokovic,

We are deeply sorry for the waiting on this answer.
Our team is review this issue and we will contact you soon.

Thanks for understanding and sorry for the inconvenience.

Have a nice day.

Prodan tickete gelen cevp. İnceliyolarmış sanırım.  :X

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 29 Mart 2013, 00:35:54
Hello gokovic,

Have a nice day.

Aynı PP-Payza hesabına task ödemelerin yoktur umarım... Yoksa zaten sorun olmaz.. ;)
Varsa da sağları solları belli olmaz :(
Nereye kadar deeply inceleyeceklerini bilemeyiz.. Ama incelemekle kastedilen sorun, senin hesabın değil aslında. ;)

tolgacan86

Alıntı yapılan: gokovic - 29 Mart 2013, 00:35:54
Hello gokovic,

Have a nice day.

Merhaba;

Geciken cevap için en derin üzüntülerimizi sunarız.
Ekibimiz bu problem üzerinde çalışmalarını sürdürüyor, en kısa sürede size durumu bildireceğiz.

Anlayışınız için teşekkür ve  yaşattığımız sıkıntıdan dolayı özür dileriz.

İyi günler..

gokovic

Kötü bi süpriz bekliyorum ya hadi hayırlısı bakalım ne çıkçak. :))
Hocm illegal hesaba 1 kez pp ye para cektim ama pp ye 8 adres felan ekleniyor sanırım baska bi adresine cektim tabiki. Ona ulaşırlarmı bilmiyorum ama bizim forumdan bi çok kişi yaptı ztn bu olayı. Bence başka bi olay sanki. Proda hesabımda recived kısmınmda ödenmiş gözüküyor para çünküü. Ama payza ya gelmedi.

tolgacan86

Yok hocam onla ilgili bir inceleme durumu yok burada.. Adamlar scriptlerinde hata oluşmuş yada kendi payza hesaplarında hata oluşmuş, eğer sen mail adresinin doğruluğundan eminsen onlardan kaynaklanan hata kendi scriptlerini yada payza hesaplarını inceleyecekler.. Senle bir alakası yok..

gokovic

.

gokovic

Sanırım iş iyice karıştı. Şimdi dikkatli bakınca xxxjxxx_gokhan yazıyor payza da yaw. xxxixxx_gokhan olacak. İyide ben hiç bişekilde değiştirmedim bunu. Şuana kdr 13 tane ödeme aldım bu adrese. Nasıl oluyor bu olay. Ordaki j harfi i olmus. Ama ben dokunmadım hiç.
Şimdi bi nasıl yol izlemeliyim bunu adamlara anlatamayızda.

batucan011

:) Allah yardımcın olsn kardeşim 18 $ az parada deil :(