Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 29 Mart 2013, 12:14:56
Yok hocam onla ilgili bir inceleme durumu yok burada.. Adamlar scriptlerinde hata oluşmuş yada kendi payza hesaplarında hata oluşmuş, eğer sen mail adresinin doğruluğundan eminsen onlardan kaynaklanan hata kendi scriptlerini yada payza hesaplarını inceleyecekler.. Senle bir alakası yok..

Durum öyle de, benzer durum yaşayıp banlanan olduğu için acaba diyor insan tabii ki...

Alıntı yapılan: gokovic - 29 Mart 2013, 13:29:17
Sanırım iş iyice karıştı. Şimdi dikkatli bakınca xxxjxxx_gokhan yazıyor payza da yaw. xxxixxx_gokhan olacak. İyide ben hiç bişekilde değiştirmedim bunu. Şuana kdr 13 tane ödeme aldım bu adrese. Nasıl oluyor bu olay. Ordaki j harfi i olmus. Ama ben dokunmadım hiç.
Şimdi bi nasıl yol izlemeliyim bunu adamlara anlatamayızda.

Gokovic, istersen bu adresi şu anda alabiliyor musun bir ona bak hemen acil olarak.
Alabiliyorsan alıp payza hesabına ekle.... En hızlı çözüm yolu diye aklıma önce bu geldi.
Bir şekilde sistemden para çıktıysa ve böyle bir hesap varsa parayı onlar da geri çeviremez zaten...
Derdini anlatsan da, anlasalar da farketmez.... verdiğin hesap bilgisini editliyorum..

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Mart 2013, 13:41:37
Durum öyle de, benzer durum yaşayıp banlanan olduğu için acaba diyor insan tabii ki...

Gokovic, istersen bu adresi şu anda alabiliyor musun bir ona bak hemen acil olarak.
Alabiliyorsan alıp payza hesabına ekle.... En hızlı çözüm yolu diye aklıma önce bu geldi.
Bir şekilde sistemden para çıktıysa ve böyle bir hesap varsa parayı onlar da geri çeviremez zaten...
Derdini anlatsan da, anlasalar da farketmez.... verdiğin hesap bilgisini editliyorum..

Geçmiş olsun Gokovic :S İnş. sorunsuz alırsın paranı.

Hocam mesajı editlemişsin ama siz editlemeden alıntı yapmışsınız :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 29 Mart 2013, 13:45:16
Geçmiş olsun Gokovic :S İnş. sorunsuz alırsın paranı.

Hocam mesajı editlemişsin ama siz editlemeden alıntı yapmışsınız :D

Yaşlılık işte :D OK :y düzelttim :)

bu arada, orada belki harfin altı görünmüyordur.. copy-paste ile alıp bir yere kopyalayıp bak mutlaka.. belki gerçekten hata yoktur mail adresinde ;)
bulunduğu yer yüzünden öyle görünüyor olabilir... Emin olmakta fayda var ;)

gokovic

Yahu bi anda bide dogrusuyla değiştirdim hocam o anda görünce. Fakat j yerinde i vardı. nasıl olaiblir böyle bişey ya çok ilginç. daha önce ödeme almamıs olsam neyse dicem.
hotmail den denedim ama adresi almaıyom. var böyle bi adres diyor malesef.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 29 Mart 2013, 13:52:01
Yahu bi anda bide dogrusuyla değiştirdim hocam o anda görünce. Fakat j yerinde i vardı. nasıl olaiblir böyle bişey ya çok ilginç. daha önce ödeme almamıs olsam neyse dicem.
hotmail den denedim ama adresi almaıyom. var böyle bi adres diyor malesef.

O zaman geçmiş olsun maalesef.... :(

Probux ile ilgili, çokça hack girişimlerinden bahsediliyor. Ödeme isterken diğer arkadaşlar dikkatli olsunlar bari.
böyle bir mail adresi değişikliği yapılmışssa bunu kimseye ben yapmadım diye anlatamazssın... haklı olarak kimse de inanmaz. :(

gokovic

Malesef öyle gözüküyor hocam. Buna adam haklı olarak inanmaz. Neyse giden 18$ olsun diyip önümüze bakcaz artık.
Buda örnek olsun arkadaşlar. Ödeme istemeden mail adresinizi bi kontrol edin. Ben proda ilk kaydettigim gunden beri bakmamısıtm. Böyle birşey aklıma dahi gelmedi. Siz ödeme alırken bi kontrol edin. Pronun yedigi saldırılarla alakalı olaiblir çünkü ben ellemedim.

GameHunter

200 Ref sınırına ulaştım 8 tane de direkt refim var Golden olsam mı henüz erken mi :(

batucan011

Alıntı yapılan: GameHunter - 29 Mart 2013, 14:21:30
200 Ref sınırına ulaştım 8 tane de direkt refim var Golden olsam mı henüz erken mi :(

Bence al derim çok iyi kazanc sağlıyor benm 70$ olsa ben şimdiden alırım :)

ElisaMcCline

İstatistikleri de görmezden gelmeyin arkadaşlar. Uzun vadede değişiyor biraz işler ama oran olarak çok az kişide avg ler ciddi sorun oldu.
Ayrıca sitede PP sorunu var şu anda...

Site gider vs demiyoruz ama, bu riskli dönemde değer mi değmez mi bunu daha iyi düşünün.
Tüm bunları düşündüyseniz, hala almamış olmanız hata.
Asıl karar verilmesi gereken, yatırım yapıp yapmamanız. Özellikle şı sıkıntılı dönemde..

enderege

Alıntı yapılan: GameHunter - 29 Mart 2013, 14:21:30

Paypal düzelmeden bişey almayın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.