Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

Alıntı yapılan: ezberimsin06 - 04 Nisan 2013, 17:33:10
simdi peki ne zaman deneyeyim :)
05:00 ile 17:00 arası denemelisin türkiye saati ile

bekeli

Alıntı yapılan: djsugar - 04 Nisan 2013, 17:34:22
05:00 ile 17:00 arası denemelisin türkiye saati ile

Saatler ileri alındığı için 06:00'a ve 18:00'e denk geliyor mesajda verilen saatler. Bide o saatler arasında değil o saatler başladığında deneyin yazıyor hata mesajında. Az önce deneyebildim yine aynı hatayı aldım. Paypal ile ilgili sorun devam ediyor olabilir. Neyse artık..

gokovic

Bendeki sorun iyice arap saçına döndü.

Hesap hacklendi sanırım. Bir önceki payza sorununu çözemeden bu kezde LR çekimi yaptılar.
Şifremi tekrar değiştirdim şimdi. Tekrar ticket attım. Ama çözülceğini pek sanmıyorum.
Nasıl bir yol izlemek lazım bi fikriniz varmı.
U9540073 bu lr hesabına çekilmiş.

ricci

Alıntı yapılan: gokovic - 07 Nisan 2013, 17:06:39
Bendeki sorun iyice arap saçına döndü.

Hesap hacklendi sanırım. Bir önceki payza sorununu çözemeden bu kezde LR çekimi yaptılar.
Şifremi tekrar değiştirdim şimdi. Tekrar ticket attım. Ama çözülceğini pek sanmıyorum.
Nasıl bir yol izlemek lazım bi fikriniz varmı.
U9540073 bu lr hesabına çekilmiş.

Hesabın sorumluluğu sana ait olduğu için pek birşey yapacaklarını sanmıyorum Gokoviç :/  Geçmiş olsun bu arada :(

tolgacan86

Gokhan önceki olaydan sonra hesap güvenliğini almışsındır sanıyordum hatırlatmalarda bulunmamıştım :(

Pishing yemişsin, şifren ve kullanıcı adın başkasındada var.. Ancak sıkıntı şifreyi değiştirmekle bitmez..

Tüm güvenlik bilgilerini ilk olarak mailden başlayarak değiştirmen lazım..

bekeli

Geçmiş olsun Gokovic ;)

gokovic

Olmuşla ölmüşe çare yok diyip önümüze bakçaz artık ama bu konuyla ilgili herkes fikrini yazarsa daha iyi olur .
Şifremi değiştirdim şuan. Ama yeni şifremde bu kişiye tekrar gitmiş olaiblirmi. Personel mail kısmına yeni gmail yazdım ayrıca o kişinin LR si yerine kendi lrmi yazdım 48 saat içinde değişçek yazısı var orda.
İçerde para birikince adam piyasa ya çıkıyor gibi bi durum olustu suan.
Neler yapmam lazım herkes az çok bişi yazarsa şu beladan kurtulayım.

djsugar

başka siteden çekim yapmıyor sadece bu siteden yapıyor büyük ihtimal phising yemişsin onun için şifreni e-mailini vs. değiştirdinmi yeterli olur ancak  keylog yediysen format filen atıp dene

batucan011

Büyük ihtimalle keylogger bulasmıstır pc ye  sen farklı bi bilgisayardan gir şifreni ve payza şifrelerini değiştir sonra bilgisayarını iyi bi tarat format attır derim birde msn şifrelerini değiştirmeyi unutma

birde suan içerde 5.10 var benm onu payzaya çeksem ne kadar kesinti olr dier yani ilk çekim yaptığımda 5.22 istedim 4.84 geldi büyük bi kesinti yaptılar :/ hesabım standart

hakanatik01

Geçmiş olsun;

bende @djsugar gibi düşünüyorum ;
Pishing biraz daha olası geliyor banada keylogger yemiş olsa diğer sitelerdede bırakmazlar ama diğerlerinde sorunsuz parasını alabiliyor ne paypalında ne diğerlerinde sorun yok öyle olsa adam direkt paypaldan çekerdi parayı  gibi düşüşnüyorum;tüm şifrelerini güzelce değiştir öncelikle mail adreslerini değiştirmelisin ;n mail adresi misal hotmail falan şifre değiştirdiğinde genelde 2.hesapta eklemiş olabilirler;sen değişiklik yaptığın anda ekli olan maillede bilgi gidecektir şifremi unuttum dedinmide probux adama şifreni yolluyacaktır önceliğini mail adreslerine ver güzelce bir kontrol et bence