Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: Tolga Can - 07 Nisan 2013, 19:53:59
Evet o şekilde, mailin değişmesini bekle yeni şifre vs için, ama hesap ayarlarını sık sık kontrol et, bu arada yine bir değişiklik düzenbazlık yapmış olmasın adam...

Tamam hocam teşekkürler takipteyim.

djsugar

virüs programlarına fazla güvenme bence eset vs ben hiçbirşey  kullanmıyorum şuana kadar 1 kere bile hacklenmedim ama arada combofix ve hijackthis adlı programlarla siliyorum bunları  tavsiye ederim bunlar sürekli açık olan virüs programları değil sadece açtığında o anki virüsleri temizlerler

tolgacan86

Ya aslında ticket atman şart, çünkü orada "Click Here To Cancel" linkine tıklamasıyla email değişikliğini 1 saniyede iptal edebilir.. Ticket atıp Pishing yediğini ve şu andaki adamın mail, paypal, payza, LR bilgilerini değiştirmek istediğini ancak mailini değiştirdiği için yapılan her türlü şifre değişikliğinden haberdar olduğunu, o yüzden mail değişikliğini otomatik olarak hızlı bir şekilde onların yapmasını istediğini belirtmen lazım. Her şekilde hesabın asıl sahibinin sen olduğunu kanıtlayabileceğini, istedikleri bilgileri verebileceğini ve görüşmeye mail yoluyla devam etmek istediğini belirt..

tolgacan86

Arkadaşlar burada virüslük bir olay yok, verilen bilgilier için teşekkürler ama kafa karıştırma durumlarına dönüyor olay biraz, Pishing dediğimiz sadece kişinin kullanıcı adı ve şifresi gibi bilgileri ele geçirilen yöntemden dolayı gokovic zor durumda.. Konuya bununla alakalı tavsiyelerde bulunmakta fayda var.

gokovic

Yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
Tekrar bi ticket daha attım Tolga hocam. Dediğiniz şekilde açıkladım. Bakalım 10 gündür bi işi çözemediler. Umarım bu kez çözerler.

ElisaMcCline

Konu toparlanmış zaten, o yüzden ek birşey daha yazma ihtiyacı hissetmedim...
İlgilenmediğim düşünülmesin diye yazıyorum sadece...

Geçmiş olsun gokovic...

tolgacan86

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Nisan 2013, 20:41:59
Konu toparlanmış zaten, o yüzden ek birşey daha yazma ihtiyacı hissetmedim...
İlgilenmediğim düşünülmesin diye yazıyorum sadece...

Geçmiş olsun gokovic...

Asayiş berkemal amirim ;)

gokovic

Sağolasın elisa hocam.
Herkese destek oldu. Çok teşekkürler.
Bu olay yüzünden iddaa da bakamadım. İçine ettiler .  :X

batucan011

Alıntı yapılan: batucan011 - 07 Nisan 2013, 18:19:15

birde suan içerde 5.10 var benm onu payzaya çeksem ne kadar kesinti olr dier yani ilk çekim yaptığımda 5.22 istedim 4.84 geldi büyük bi kesinti yaptılar :/ hesabım standart

soruma cevap alamdım bilgisi olan yok mu :( :( ?

hakanatik01