Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

payzanın yaptığı kesintiler burada;

probux'ın payzaya yaptığı kesintinin ne kadar olduğunuda ödeme talep etme kısmına geldiğinde payzayı seçtikten sonra karşına son onay mesajının oldğu yer çıkar ve orada ne kadar kesileceği ne kadar gönderileceği yazar.. Gönderilecek para üzerindende payzanın yaptığı kesintiyi hesaplarsan eline geçecek net tutarı öğrenebilirsin.

hakanatik01

tolganın dediği tabloya bakmadım ama ;
5,22den eline  4.84 geldiyse %7,.... kesmiştir; böyle kesicekse; 5,11 içinde 0,35 kesintiye gider eline 4,75$-4,76$ geçmesi lazım sabitse kesinti yüzdesi yüzdede küsürat olduğundan oynama olabilir bir kaç cent sanırım;

ElisaMcCline

Kesintinin %2 olası lazım. Şimdi girip kontrol ettim.

You are about to transfer $10.59 to your Payza account.
From $10.59, $0.21 will be deducted for fee payment purposes.
You will receive $10.38 in your Payza account.

batucan011

yorumlariniz icin tesekkur ederim ben isimi saglama alimen iyisi biraz daha biriksin oyle cekim yapim :)

enderege

Geçmiş olsun gokovic. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Geçmiş olsun Gökhan , umarım sorununu kısa zamanda çözüme kavuşturursun  :y

gokovic

Anlaşamıyoruz probuxla bi turlu hala attigi mailie bak. :))

he payment was sent to: [email protected]
The transaction ID is: 198FC-70090-60FC6

Ordaki i harfi J oldugunu anlatmak bu kadr zor olmamali. Destan yazdım adamlara hala anlamadılar olayı.
Settigde degistirdigim mail 23 saat kalmıs. O kişi ellemedi suana kdr. 23 saat daha ellemesse kurtulabilirm belki.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 08 Nisan 2013, 19:28:26
Anlaşamıyoruz probuxla bi turlu hala attigi mailie bak. :))

he payment was sent to: [email protected]
The transaction ID is: 198FC-70090-60FC6

Ordaki i harfi J oldugunu anlatmak bu kadr zor olmamali. Destan yazdım adamlara hala anlamadılar olayı.
Settigde degistirdigim mail 23 saat kalmıs. O kişi ellemedi suana kdr. 23 saat daha ellemesse kurtulabilirm belki.

Eski ödeme gitti zaten,, önüne bakacaksın artık :)

Coulers79

Son zamanlarda sürekli reflerim recycle oluyor autopay'da açık değil. Bugün entresan birşey oldu, yanlış hatırlamıyorsam süresi 4 gün sonra bitecek refler vardı. 107 refim gitmiş hesap eksiye düşmüş. Entresan olan ise 18 yeni ref gelmiş. Bu nasıl olabilir?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 08 Nisan 2013, 23:09:44
Son zamanlarda sürekli reflerim recycle oluyor autopay'da açık değil. Bugün entresan birşey oldu, yanlış hatırlamıyorsam süresi 4 gün sonra bitecek refler vardı. 107 refim gitmiş hesap eksiye düşmüş. Entresan olan ise 18 yeni ref gelmiş. Bu nasıl olabilir?

Autopay ile autorecycle aynı şey değil. Evet tıklamayan refler autorecycle oluyordur...
Ama zamanı gelmeden giden refler ilginç geldi, tarihi atlamış olabilir misin ??? Bizim de başımıza geliyor zaman zaman ...