Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Tarihi belki atlamış olabilirim zannetmiyorum ama son zamanlarda hep 2 gün kalanlar autorecycle oluyordu. Bugün değişenlerin çoğu 3 haftalık bir kısmı da 1 haftalık. Tıklamayanlar 2 haftada değişir biliyordum. Yeni refleri alacak kadar balance'da olması lazım diye hatırlıyorum sanki automatik ref alınmış. Gerçekten ilginç.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 08 Nisan 2013, 23:42:55
Tarihi belki atlamış olabilirim zannetmiyorum ama son zamanlarda hep 2 gün kalanlar autorecycle oluyordu. Bugün değişenlerin çoğu 3 haftalık bir kısmı da 1 haftalık. Tıklamayanlar 2 haftada değişir biliyordum. Yeni refleri alacak kadar balance'da olması lazım diye hatırlıyorum sanki automatik ref alınmış. Gerçekten ilginç.

Kaç gündür tıklamadığını bilemezssiniz.. Belki ilk 3-5 gün tıkladı, daha sonra bıraktı, ancak tıklamadan geçen 14 günü oluştu.
x günü kalanlar autorecycle olu/olmaz diye bir genelleme yapılamaz, ya da şu kadar günü kalan ref.

Ben de sürekli refleri takip ediyorum, ilginç birşeyle karşılaşmadım, bu sebeple acaba tarih atlamış olabilir misiniz diye sordum ama,
olmaz diye de birşey yok tabii ki :) En nihayetinde insanlar tarafından yapılmış ve işletilen bir sistem, sorun/hata da çıkabilir.

gokovic

Durum kötü. Bu hackleyen kişi girip o linkte tıklayarak cancel yapmiş malesef. Yine değiştirdim ama yine 48 saat yazıyor.
En sonunda bana hesabı kapattıracak o olcak ya.
Başka bi fikri olan varmı acaba. :(

tolgacan86

Hocam fikir tek ve net, ticket atacak durumu anlatacak ve hesabını kurtarmaları için yardım isteyeceksin.. Yoksa adamın bunu yapacağı belliydi, yine yapacak..

gokovic

Alıntı yapılan: Tolga Can - 09 Nisan 2013, 19:41:55
Hocam fikir tek ve net, ticket atacak durumu anlatacak ve hesabını kurtarmaları için yardım isteyeceksin.. Yoksa adamın bunu yapacağı belliydi, yine yapacak..

Peki hocam tekrardan yazayım. Probuxla anlaşmak ölüm.
Aslında suç adamlarda değil. translate te malesef :))
Şu olayla ugrasmaktan idda bakamadım kaç gündür ya verem ettiler beni.  :X

tolgacan86

Hocam translate ile uğraşma.. Rica ettinde yardım etmedik mi.. Özelden yazıyorum şimdi..

gokovic

Alıntı yapılan: Tolga Can - 09 Nisan 2013, 19:48:39
Hocam translate ile uğraşma.. Rica ettinde yardım etmedik mi.. Özelden yazıyorum şimdi..

Çok teşekkürler hocam.
Zaten yeterince yardımcı olmaya çalıştıınız. Bide İngilizcele uğraştırmayım dedim. Çok sağolasın.  :y

moonisblack

admine para vermezsen böyle oluyor  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 10 Nisan 2013, 01:46:48
admine para vermezsen böyle oluyor  :g

0 tıklıyorlar deme şimdi :D Kaç kiralık ref var :)

moonisblack

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Nisan 2013, 02:03:40
0 tıklıyorlar deme şimdi :D Kaç kiralık ref var :)
27 dr kaldı evet 0 tıklıyorlar en son cashout yaptığımdan beri 1 kuruş yatırmadım.
hocam zarar etmiycem merak etme ;) günde 60 tıklayan dr ime 0 gösteremiyor malesef