Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 10 Nisan 2013, 02:08:27
27 dr kaldı evet 0 tıklıyorlar en son cashout yaptığımdan beri 1 kuruş yatırmadım.
hocam zarar etmiycem merak etme ;) günde 60 tıklayan dr ime 0 gösteremiyor malesef

Yok yahu, refleri saldın da geyik mi yapıyorsun dedim :D
O zaman rekor sende... 27 refle 0 avg ile ::D
Gerçi azmış refin, olması da mümkün aslında, 300 refle 6 tık da başka bir rekor, ref adedini düşünürsek, ama olsun :D :D :D

matrix

Bu sitede para yatırmadan 12 ref yaptım bugün 6sı tıklamış :D ama artık uyandım tabi neodan sonra golden falan almak yok  :D :D

GameHunter

Probux halen PayPal'dan aşırı kesinti yapıyor. :(

Ama yinede Probux'u seviyorum 10 günde bir 5$ ödeme alıyorum, üstelik siteye hiç yatırım yapmadım. Refleri Neo'dan çok daha iyi çalışıyor.

sicher

Alıntı yapılan: GameHunter - 11 Nisan 2013, 15:07:25
Probux halen PayPal'dan aşırı kesinti yapıyor. :(

Ama yinede Probux'u seviyorum 10 günde bir 5$ ödeme alıyorum, üstelik siteye hiç yatırım yapmadım. Refleri Neo'dan çok daha iyi çalışıyor.

kaç refin var ki bole kazanabiliyorsun oyun avcısı :D (@GameHunter)

GameHunter

200 kiralık 8 direkt ref. Direkt refler çalışmıyor sadece kiralıklardan kar ediyorum. Ayda 15$ fena değil  sonuçta yatırım yapmadım.

sicher

iyimiş valla 500 e felan cıkartmayı düşünüyon mu ilerde probuxa uye olalı kaç ay oldu belki yenisin ondan boledir bilemem tabide ben eski üye sayılırım

GameHunter

Alıntı yapılan: sicher - 12 Nisan 2013, 22:06:12
iyimiş valla 500 e felan cıkartmayı düşünüyon mu ilerde probuxa uye olalı kaç ay oldu belki yenisin ondan boledir bilemem tabide ben eski üye sayılırım

Yeni üye olsam hiç yatırım yapmadan 200 refe nasıl ulaşabilirim. 3'er 10'ar ref kiralayarak 200'e çıktım. :)

500 Refe çıkabilmek için Golden üyelik almam lazım Golden almaya da cesaretim yok, direkt ref sayım yetersiz olduğu için.

Reflerin performansları şu şekilde. Yüksekten düşüğe sıralaması.

Yalnız Maaşallah demeyi unutmayalım. :)

Şimdiye kadar 35 $ çektim toplam.

matrix

Belki Minijobs yaparak satın almış olabilirsiniz diye düşünmüşdür :) Bu arada bir soru Autopay açık mı acaba.

lovablegs

gökoviç yeni gördüm daha çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede sorunun düzelir ..

GameHunter

Alıntı yapılan: matrix - 13 Nisan 2013, 01:20:37
Belki Minijobs yaparak satın almış olabilirsiniz diye düşünmüşdür :) Bu arada bir soru Autopay açık mı acaba.
MiniJobs'da yaptım fakat çok değil 7-8 dolar kadar.

Evet AutoPay açık.