Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

matrix

Alıntı yapılan: GameHunter - 13 Nisan 2013, 03:19:04
MiniJobs'da yaptım fakat çok değil 7-8 dolar kadar.

Evet AutoPay açık.
7-8 dolar iyi bir rakam yine de :) Bol kazançlar tekrar . Bilgilendirme için teşekkürler :)

sicher

ii bakalım bende ilk 3 le basladım ama 100 luk paketler daha iyiymiş o yüzden para biriktiriom biriktirip 100 lük paket alcam

hakanatik01

Alıntı yapılan: sicher - 13 Nisan 2013, 11:50:57
ii bakalım bende ilk 3 le basladım ama 100 luk paketler daha iyiymiş o yüzden para biriktiriom biriktirip 100 lük paket alcam
eskiden öyleydi diyelim artık onlardada sorun olabliyor tamamen şansa döndü artık RR alımı bilgin olsun; hocalarımız alıp salıyor demekki 100lük paket alsalarda memnun değiller [şansa iyide çıkabiliyor,bende memnunum ama sizde iyide çıkabilir kötüde onuda gözardı etmeyin] ne çıkarsa bahtınıza durumu var artık alıcaksanız ona göre alın  RR'lerin durumu tıklayan değişken ya tıklıyor ya tıklamıyor  ;)

sicher

anladım sağol hakanatik01 bilgilendirme için :)

batucan011

ya golden üyelik olsan kötü de olsa ufak bir kazancın her zaman olr ama standart üyeliklerde yatırdığın parayı bile çıkaramıyorsun benm suan 50 ref parası çıkmadı mesela 2 günü kaldı :(

tolgacan86

Alıntı yapılan: batucan011 - 14 Nisan 2013, 00:15:22
ya golden üyelik olsan kötü de olsa ufak bir kazancın her zaman olr ama standart üyeliklerde yatırdığın parayı bile çıkaramıyorsun benm suan 50 ref parası çıkmadı mesela 2 günü kaldı :(

yanlış bilgi forumda çok sayıda golden var, 4 kişi (elisamccline, gokovic, enderege, bekeli ) parasını çıkarttı kâra geçti diye biliyorum.. Diğerleri debelenmeye devam ediyor..

ElisaMcCline

moonisblack de çıkarttım diyordu sanki.
Tek tek kim vardı hatırlamıyorum... Ama gerçekten sorun yaşayan sadece 2 kişi biliyorum.
Tolga ve ikose, uğraşılarına rağmen çok sıkıntı yaşayanlar.

Metilli konusu da sürekli açılıyor. Düzeltme yapayım.
İşlerinden dolayı kaçırdığı günler oluyordu. Ref kazanç sisteminde 1 günlük kayıp sadece kazancınızı değil anaparanızı da alıp götürüyor PTC de biliyorsunuz.
Bu sebeple ben sürekli istatistik dışında tutuyorum metilli' yi. Görmezden geliyorum durumu yaratılmasın artık diye bilgi verme ihtiyacı hissettim.

voldemort

site paypala neden ödeme yapmıyor ödeme bölümünde sürekli  reset saati 12.00,0.00 çıkıyor sonra deneyin diyor,ama payzaya yapıyor ödeme,ne zaman açılacak paypal probux'ta.

enderege

Alıntı yapılan: voldemort - 14 Nisan 2013, 18:28:17
site paypala neden ödeme yapmıyor ödeme bölümünde sürekli  reset saati 12.00,0.00 çıkıyor sonra deneyin diyor,ama payzaya yapıyor ödeme,ne zaman açılacak paypal probux'ta.

O saatler de Paypala ödeme yapıyor. Belli bir kota ayırmış paypala, o dolunca ödemeyi kesiyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

Admin yeni şifre gönderdi ve durumu anladı. Ödeme işlemcilerini de silmiş pp payza ve lr yi. Yeniden ekleme yapayım diye.
Başta Tolga hocaya olmak üzere destek olan herkese teşekkürler.  (p)