Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Tebrikler Bekeli  :y

Coulers79

Yine aynı şey oldu, uyuduğum saatlerde 15 ref gelmiş. Acaba bunların tarihleri her hafta yenileniyor mu?
Golden için iyi de tıklıyorlar 1.5 ortalama. 100'e yakın refim gitmiş 3$ civarı bir eksilme olmuş.
Bu ref salma bedeli ne kadar yahu? AVG'ler fena olmasa da bu işten birşey anlamadım.
1.5 avg üstlerini uzatıyorum gerisine ne olur olmaz diye bakmıyorum.

tolgacan86

Hocam o autorecycle'dır.. 14 gün tıklamayan refler otomatik yenileriyle değiştiriliyor.. Sizin kontrolünüzde olan bişey değil. Hesabınızı açıp listenize girdiğinizde "You have 15 new Rented Referral" gibi bir yazı ile yeni 15 referansın var diyor ama o yeni değil, eskilerin değişmesi. Muhtemelen onunla karıştırıyorsunuz..

GameHunter

Golden üye olan arkadaşların kaç adet aktif direkt refi var acaba ? bende Golden olmayı planlıyorum ama erken mi bilemiyorum 11 Direkt Refden 7 tanesi aktif.

Direkt ref sayım devamlı artıyor ama yinede güvenemiyorum zarar ederim diye.

Uniquehero

Benim avg ler de bayagi dusmeye basladi :g dun zarar ettik bugunde pek bir tık yok bugunde muhtmelen zarar 50 lik ref uzatma gunu geldi napsam kasada olan parayi cekip masraflarimi mi cikarsam

hakanatik01

Bence geç bile kalmıştınız :)
Direkt refi bilmemde sizin RRler güzeldi sanırım :) zarar etmezsiniz gibi duruyor golden için Kâr/zarar AVG = 0,66'ydı RRlerinizin böyle devam edeciğine inananıyorsanız bence geçbile kaldınız :) yoksa bu duurmda kimsenin al diyeceğini sanmam RRler kötü diye ama iyi bir seri yakalmışsınız iyi düşünüp karar verin ;) akşam hocalarımız ayrıntılı cevaplar :)

GameHunter

Golden den sonra RR'lerin huyu suyu değişiyor biliyorsunuz :)
Sırf RR'lere güvenip denize atlayamam. Golden olursam RR sayımı da arttırmam gerekecek tabi.

hakanatik01

bak onu unuttum haklısınız :) boğulacaksak büyük denizde boğul demişler ama :P aktif reflerinizle girilebileceğini sanmıyorum o zaman RRsiz zor probux ; tahminim DR bulma konusunda uzman olarak gördüğüm,@tolga ve @bekeli en güzel cevabı verirler sana onlar reklam verip ref bulabilenler en son 40lardaydı @bekeli sanırım DR'de hadi yarısı aktif olsa sizin daha o seviyede DR bulmanız lazım ki golden şans kısmet işi birazda üzülecekseniz eee zaten durumunuzda güzel devam edin almayın Golden derdim ben :) görev olsa eskisi gibi alın derdim görevden parayı çıkarıp zararsız kapamanız daha kısa sürerdi ama şimdi o paranın geriye dönüşü bile uzun sürücektir ; çoğu arkadaşımızın zararı çıkarması 4-5 ay sürdü [hala çıkaramayanlarda olabilir] bundan sonra kar etmeye başlıyacaklar inşallah ;

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Nisan 2013, 16:17:36
bak onu unuttum haklısınız :) boğulacaksak büyük denizde boğul demişler ama :P aktif reflerinizle girilebileceğini sanmıyorum o zaman RRsiz zor probux ; tahminim DR bulma konusunda uzman olarak gördüğüm,@tolga ve @bekeli en güzel cevabı verirler sana onlar reklam verip ref bulabilenler en son 40lardaydı @bekeli sanırım DR'de hadi yarısı aktif olsa sizin daha o seviyede DR bulmanız lazım ki golden şans kısmet işi birazda üzülecekseniz eee zaten durumunuzda güzel devam edin almayın Golden derdim ben :) görev olsa eskisi gibi alın derdim görevden parayı çıkarıp zararsız kapamanız daha kısa sürerdi ama şimdi o paranın geriye dönüşü bile uzun sürücektir ; çoğu arkadaşımızın zararı çıkarması 4-5 ay sürdü [hala çıkaramayanlarda olabilir] bundan sonra kar etmeye başlıyacaklar inşallah ;

Adım geçmiş, bendeki durumu özetleyeyim ;)
82 DR var, günlük toplam DR tık sayısı 60 - 70 arasında. DR avg'si bile 1'in altında yani :D :D

DR'lerden geleni de RR'lere harcıyorum zaten :)) Elde var 0..
Probux'tan bir beklentim yok artık. Golden olduğum için tıklamaya devam ediyorum..
Zararım yok çok şükür ama karım da olmadı.. The-bux'a daha az yatırım yaptım ama daha çok kazandım daha kısa sürede..

Umarım aradığınızı bulursunuz. Bol kazançlar..

GameHunter

Görüşleriniz için teşekkürler. 82 DR gayet iyi bence ama dediğiniz gibi onların AVG'leri bile tatmin etmiyor. Parasını alamadığım PTC sitelerine Bloğumun reklamını veriyorum oradan birer ikişer ref geliyor ama Golden almaya pek cesaret edemiyorum, PTC risk işi ama zarar edersem o kadar uğraşla biriktirdiğim üç beş kuruş heba olacak.

TheBux olayına yeni yeni girdim henüz orada 20 adet RR var arttırmaya çalışıyorum 1 tane de DR var. Umarım oradanda ufak tefek birşeyler kazanabilirim.