Payza'dan nasıl para çekilir?

Başlatan Coulers79, 22 Eylül 2012, 01:26:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Konu horrrttt :D

Payza hesap menülerinden Prepaid Card'ı kaldırmış, Bankaya para çekimi (Bank Wire) €20.00 EUR kesinti, kredi kartı 500$'a kadar 8$ kesinti uyguluyormuş..

Aramızda kimse sanırsam karta/hesaba para çekimi denenmemişti ???
Şu sıra imzasız'ım...

ikose

Alıntı yapılan: universitely76 - 14 Mart 2015, 14:28:00
Konu horrrttt :D

Payza hesap menülerinden Prepaid Card'ı kaldırmış, Bankaya para çekimi (Bank Wire) €20.00 EUR kesinti, kredi kartı 500$'a kadar 8$ kesinti uyguluyormuş..

Aramızda kimse sanırsam karta/hesaba para çekimi denenmemişti ???
forum olarak toplanıp bankaya çekmek lazım demekki :g
teşekkürler Bilgi için :)

universitely76

Rica ederim modum :)
Karta çekim daha ekonomik görünüyor ancak karta çekim yaparken kartımızın döviz hesaplı olması mı gerekiyor yoksa kur farkını alıp TL'ye çeviriyor mu ???

Hadi toplanıp karta çekelim :P

Enpara hesabıma bir de USD hesabı ekledim, yarın öbür gün elimde ciddi Payza birikirse belki bankaya çekimi test edebilirim :y
Şu sıra imzasız'ım...

processor

Payzadan Bitcoin hesabına para çeken arkadaş var mı? Ben 20$ istedim denemelik.  %2  kesintisi var çok iyi bence. İlk para çekiminde 1 hafta kadar kontrol süresi varmış. Ondan sonra normal süresi 1-3 iş günü Bitcoinin.

6il9in

Ben bitcoin aldım. Kesinti kur durumu çok abartılı değil. 2 iş günün sonunda 3 cü gün içinde bitcoinciklerim geldi. :)

processor

Alıntı yapılan: bilqin - 16 Nisan 2015, 08:31:45
Ben bitcoin aldım. Kesinti kur durumu çok abartılı değil. 2 iş günün sonunda 3 cü gün içinde bitcoinciklerim geldi. :)
Teşekkürler. O zaman değişim derdinden de kurtulmuş oluruz. Çek btcturke ordan da hesaba :)

Coulers79

Payzadaki parayı nakite çevirme ile ilgili son bilgileri ve deneyimleri paylaşabilir misiniz arkadaşlar?

tayfunxl

@Coulers79 modum
Payzaya gelen her paradan payza komisyon alıyor ( Bunu tüm para işlemlerinde görüyoruz )
Bankaya çekim yapılabiliyor payzanın ülkelere göre banka çekiminde komisyonları var ve bankalar ayrıca komisyon alıyor

bitcoin ile çekim de ise %2 fee var
1 BTC = 452.21 USD şeklinde kuru gösteriyor bu kur diğer sitelerden farklı BTCturk için söylüyorum daha düşük
BTC türk e geçen para dan % lik bir fee var btctürk tarafından ayrıca bozdururken serbest kurdan bozdurunca yine fiyat düşüyor yada bekleyip satış fiyatı vermek lazım ( düşebilirde ) gene bir komisyon var , bankaya çekim ücreti alıyor 5tl

Minimum: $20.00 USD
Maximum: $10,000.00 USD
Ödeme zamanı 3-5 iş günü ( ilk çekimde 1 haftayı bulabiliyor)

Coulers79

Uygunsa ve yapılabiliyorsa, ??? karta çekmeyle ilgili son duruma bakmak lazım. 

tayfunxl

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Ocak 2016, 19:33:17
Uygunsa ve yapılabiliyorsa, ??? karta çekmeyle ilgili son duruma bakmak lazım. 

en iyisi kullanılan bir ptc sitesine aktarıp PP çekmek , temiz iş :)