Earn - Görev Yap, Airdrop Al Bitcoin Kazan

Başlatan Ebubekir68ki, 10 Şubat 2018, 13:40:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Alıntı yapılan: Ebubekir68ki - 22 Mart 2018, 22:53:09
Dün gece 1 tane 1 dolarlık görev geldi. Bi bilgilendirme yapıyım
altcoin nasil kazaniyoruz acaba

Ebubekir68ki

@Futurenet Altcoin yok kazandığımız parayı şuan için btc ile çekiyoruz

@dehzali Bende site bu kadar iyiyken neredeyse google da hiç bilgilendirme olmaması şaşırttı. Ama son 2 haftada baya yazılar artmış. Birde bitcoini görevi yaptığın zamanki kurdan btc vermesi şuan btc düşük bol bol satoshi geliyor.  Hayırlı Kazançlar

Futurenet

Token yazacaktim Görevlerin çoğu airdrop token alma. Yani hem bedava token alıyoruz hemde 1 $ kazanıyoruz. Arayüz gayet kolay.   (yvr)

Ebubekir68ki

Alıntı yapılan: Futurenet - 11 Nisan 2018, 22:58:36
Token yazacaktim Görevlerin çoğu airdrop token alma. Yani hem bedava token alıyoruz hemde 1 $ kazanıyoruz. Arayüz gayet kolay.   (yvr)

Haftalık 50-60 lira getirisi var. İnşallah böyle sürer

Futurenet

Alıntı yapılan: Ebubekir68ki - 11 Nisan 2018, 23:28:06
Haftalık 50-60 lira getirisi var. İnşallah böyle sürer
iste token nasil kazaniyoruz acaba ben iki haftafa 6$ kazandim galiba cok takip edemedim o yuzden 5$ lik gorev nasil acaba

Ebubekir68ki

Alıntı yapılan: Futurenet - 15 Nisan 2018, 23:33:09
iste token nasil kazaniyoruz acaba ben iki haftafa 6$ kazandim galiba cok takip edemedim o yuzden 5$ lik gorev nasil acaba

Hocam her kullanıcıya aynı görev gelmiyor. Benim arkadaşıma 1 günde 2 tane gelirken bana 3 tane gelebiliyor. Ondan dolayı kazançlar aynı olmayabilir

Futurenet

Alıntı yapılan: Ebubekir68ki - 16 Nisan 2018, 17:08:34
Hocam her kullanıcıya aynı görev gelmiyor. Benim arkadaşıma 1 günde 2 tane gelirken bana 3 tane gelebiliyor. Ondan dolayı kazançlar aynı olmayabilir
tamam tokenleri nasil aliyoruz uye oldugumuz telegram gruplarindan

Ebubekir68ki

Alıntı yapılan: Futurenet - 16 Nisan 2018, 21:32:02
tamam tokenleri nasil aliyoruz uye oldugumuz telegram gruplarindan

Eğer eth adresi düzgünse sıkıntı yoksa ya email yoluyla bi confirm istiyolar ya da direk gönderiyolarlar tokenları. Bana 4 adet token geldi şu ana kadar

HalitCirik

hesabın onaylanması için ne kadar beklemeliyim

manjimurai

Konuyu Açan Arkadasa Hayırlı Olsun. Sistem Bayagi Bi Büyükmüs Galiba Yeni Fark Ettik :)) Coinbase Destekliyormus Siteyi

https://koinbulteni.com/coinbase-bitcoinin-en-cok-finanse-edilen-startuplarindan-birisini-bunyesine-katti-14207.html?utm_source=bildrm&utm_medium=anlik&utm_campaign=direk
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)