Earn - Görev Yap, Airdrop Al Bitcoin Kazan

Başlatan Ebubekir68ki, 10 Şubat 2018, 13:40:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdo615

galiba artik sadece beklemek kaldi (spk)mZ

MarazEfendi

uzun bir süre sonra geçen gün girdim siteye verified accounttum. 3-4 görev yaptım 4 dolar kazandım çektim. Daha sonra ertesi gün tekrar girdim unverified accounta çevirmişler hesabımı , sosyal medya , okul emaili falan istiyor verified olması için bende vermek istemiyorum şuan 1 haftadır unverifiedim görev gelmedi , görev gelmemesi unverified olmamla mı yoksa şuan aktif görev bulunmamasıyla mı alakalı acaba

Ebubekir68ki

Alıntı yapılan: MarazEfendi - 23 Nisan 2018, 06:01:18
uzun bir süre sonra geçen gün girdim siteye verified accounttum. 3-4 görev yaptım 4 dolar kazandım çektim. Daha sonra ertesi gün tekrar girdim unverified accounta çevirmişler hesabımı , sosyal medya , okul emaili falan istiyor verified olması için bende vermek istemiyorum şuan 1 haftadır unverifiedim görev gelmedi , görev gelmemesi unverified olmamla mı yoksa şuan aktif görev bulunmamasıyla mı alakalı acaba

Unverified olmanızla alakalı

kazims

Alıntı YapEarn Google Hesabınıza erişmek istiyor
[email protected]
Bu, Earn uygulamasının şunları yapmasına olanak tanır:

E-postalarınızı görüntüleme ve değiştirme (silme yok)

Kişilerinizi görüntüleyin
Earn uygulamasının bunu yapmasına izin verilsin mi?

Bu uygulamanın gizlilik politikalarını inceleyebilirsiniz. Bunu veya hesabınıza erişimi olan diğer uygulamaları Hesabım bölümünde kaldırabilirsiniz.

adam bunu yapacak

ne kadar doğru

ne gelse mailime görecek

Futurenet

Alıntı yapılan: Ebubekir68ki - 23 Nisan 2018, 06:28:32
Unverified olmanızla alakalı
aaa bana da bi hafta oldu görev yok o kısım nerde yazıyor acaba ben de düzelteyim

MarazEfendi

Alıntı yapılan: kazims - 24 Nisan 2018, 02:04:36
adam bunu yapacak

ne kadar doğru

ne gelse mailime görecek
Bende o yüzden verified yapmadım böyle bir yetki istemesi biraz garibime gitti açıkçası..

Ebubekir68ki

Alıntı yapılan: MarazEfendi - 24 Nisan 2018, 02:14:49
Bende o yüzden verified yapmadım böyle bir yetki istemesi biraz garibime gitti açıkçası..

Gmail entegrasyonu yapmak zorunlu değil ki. Sadece eğer istersen yapabilirsin. Niye bu kadar takıldınız

Ebubekir68ki

Bugün referansımdan kaydolan birisinin daha hesabı onaylandı. İsmi Melih

hispasat

(spk)  İyi günler, bir hesap açmaya çalıştım   engelledi ne yapmam lazım İP  veya  ikinci hesap açmadım