Cointiply - Faucet+Game+Offerwall+Mining

Başlatan smbllr424, 22 Şubat 2018, 01:03:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

Offer Walls/Revenue Wall 2040 coinslik müzik anketi var..ödeme anında..anket süresi 15 dakika

siteye Multiplier bölümü eklenmiş, bi kaç deneme yaptım eğlenceli ama kaybetmede var..

smbllr424

smbllr424

offers walls/Revenue Wall de 7344 coinslik anket var..ödeme tamamladıktan hemen sonra..

cilt hastalıklarından egzama ile ilgili anket..süre 6 dakika

maholtan

mining oyununu oynayan yok mu cointplyda? bir de şu minutestaffın social bölümünü yapabilen var mı?

smbllr424

cocoextra

Alıntı yapılan: maholtan - 20 Kasım 2018, 11:28:43
mining oyununu oynayan yok mu cointplyda? bir de şu minutestaffın social bölümünü yapabilen var mı?

Mining oynayan yokmu yav , aldım cihazı claimde yapıyorum ama geri dönüsü olmuyor  ???

smbllr424

Alıntı yapılan: cocoextra - 01 Aralık 2018, 09:17:30
Mining oynayan yokmu yav , aldım cihazı claimde yapıyorum ama geri dönüsü olmuyor  ???
ilk basta 3-4 bna alıp bir kac seviye yükseltmiştim..

sürekli claim yaparak Your Mine's Efficiency: mümkün olan en yüksek seviyede tutman gerek

mümkünse %200 lerde, Your Mine's Rank bu kısım o saatte havyzda toplanan coinsten alacagın % lik..

yine her saat üstte birşey cıkıyordu, şuan binam olmadıgından adını yazamıyorum..

ona tıklayınca rasgele binalarının birinin üstünde cıkan yazıya tıkla, o saatte o binadan ekstra kazanc alırsın..

ben kısa bir süre oynamıştım claim yüzdem düşünce sattım binaları Total Coins Mined: 4324 Coin kazancım bu kadarmış oynadıgım süre içinde..

mertriver1

Siteye uzun bir süre sonra tekrar gireyim dedim, mining olayı kalkmış sanırım  bilgisi olan var mı?

smbllr424

Alıntı yapılan: mertriver1 - 11 Mart 2019, 23:47:05
Siteye uzun bir süre sonra tekrar gireyim dedim, mining olayı kalkmış sanırım  bilgisi olan var mı?
mining kalkmış sanırım açıklama aradım ama bulamadım,