CryptoTab (Chrome ve Firefox Eklentisiyle Bitcoin Mining)

Başlatan blackilka, 08 Mart 2018, 11:52:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meola147

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Nisan 2020, 15:43:39
280 ve 281 nolu ödemeler.

Toplam : 0,00028688 BTC =/= 2,15$

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/cryptotab-odemeleri/msg616234/#msg616234
Modum sorması ayıp ben bir ara normal konuya ödeme kanıtı atıyordum ama yasaktı eğer ben de link olarak atarsam sıkıntı olur mu ödemem şurda: tarzında  (yvr)

Ek olarak taktik vermeye geldim yeni başlayanlar için.  ($$)

Şimdi arkadaşlar ayarlardan mining gücünü köklerseniz çok daha iyi para kazanırsınız ufak tefek donmaları veya yavaşlamaları takmazsınız artık çünkü sonuçta para kazanıyorsunuz.  ($$)

Telefonunuza da indirin google play storede var ios storeyi bilmiyorum GOOGLE HESABINIZLA GİRİŞ YAPIN ondan sonra tarayıcıyı açın telefonunuzu uyku moduna alın yani tarayıcı kapatmayın sadece telefonunuzu uykuya alın güç tuşuna basın.  ($$)

Referans bulabilirseniz çok fazla katkısı oluyor.  ($$)

Arkadaşlar masaüstündeyseniz mesela chromeye yada operaya girdiğiniz yer varya hah ordaki simgeyi silin çöpe atın cryptotabbrowser kurun insanız sonuçta kafamız hep orda olucaktır chromeye girmek isterken bir bakmışız cryptotabdayız  ($$) Telefon için de aynı şey geçerli.

Hepinize iyi kazançlar.  (dns)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: meola147 - 24 Nisan 2020, 16:56:26
Modum sorması ayıp ben bir ara normal konuya ödeme kanıtı atıyordum ama yasaktı eğer ben de link olarak atarsam sıkıntı olur mu ödemem şurda: tarzında  (yvr)

@meola147
yok ayıp değil, sorabilirsin :)

Sadece ödeme kanıtları alanlarını ya da sadece konuları takip eden arkadaşlar var.
Bu yüzden ödeme kanıtınızı olması gereken ödeme kanıtlarındaki ilgili konuda paylaşıp, tanıtım konusuna da link ile bilgisini geçebilirsiniz.

Ama her şartta kanıtlar, ödeme kanıtları alanında paylaşılmalı.

meola147

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Nisan 2020, 17:20:40
@meola147
yok ayıp değil, sorabilirsin :)

Sadece ödeme kanıtları alanlarını ya da sadece konuları takip eden arkadaşlar var.
Bu yüzden ödeme kanıtınızı olması gereken ödeme kanıtlarındaki ilgili konuda paylaşıp, tanıtım konusuna da link ile bilgisini geçebilirsiniz.

Ama her şartta kanıtlar, ödeme kanıtları alanında paylaşılmalı.

@ElisaMcCline Çok teşekkür ederim modum.  :)  (dns)  :)   (spk)  (spk)  (spk)

volkanaydinli

meola147

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 24 Nisan 2020, 18:43:47
@ElisaMcCline  mod değil, admin yahu :)
@volkanaydinli Aynen çok fazla alıştım modum demeye adminim demek tuhafıma geldi oyüzden modum diyorum ama yönetici olduğunu biliyorum umarım kendisi yanlış anlamaz  (spk)  (spk)  :)  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: meola147 - 24 Nisan 2020, 19:32:18
@volkanaydinli Aynen çok fazla alıştım modum demeye adminim demek tuhafıma geldi oyüzden modum diyorum ama yönetici olduğunu biliyorum umarım kendisi yanlış anlamaz  (spk)  (spk)  :)  :)

Anlamaz :) :y

nebu

@ElisaMcCline üstadım, bakıyorum ufak ufak ama kesintisiz topluyorsunuz BTC'leri :D