CryptoTab (Chrome ve Firefox Eklentisiyle Bitcoin Mining)

Başlatan blackilka, 08 Mart 2018, 11:52:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nebu - 25 Nisan 2020, 08:50:11
@ElisaMcCline üstadım, bakıyorum ufak ufak ama kesintisiz topluyorsunuz BTC'leri :D

Teşekkürler @nebu arkadaşım :)
Crypto paralar konusunda sizlerin yanında çömez kaldık (eht)

Açıkçası eskisi gibi çok vaktim olmadığı için, hazır arka planda benim ilgimden bağımsız kazandıran bir yer yakaladım, gidiyor işte böyle :)
Yeni neler çıkıyor diye bile bakamıyorum atık :)

nebu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Nisan 2020, 17:02:41
Teşekkürler @nebu arkadaşım :)
Crypto paralar konusunda sizlerin yanında çömez kaldık (eht)

Açıkçası eskisi gibi çok vaktim olmadığı için, hazır arka planda benim ilgimden bağımsız kazandıran bir yer yakaladım, gidiyor işte böyle :)
Yeni neler çıkıyor diye bile bakamıyorum atık :)

Çömezlik ne demek! Sen hepimizin üstadısın ;) Vakit konusunda hepimiz sıkıntı yaşıyoruz şu sıralar :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nebu - 26 Nisan 2020, 23:13:30
Çömezlik ne demek! Sen hepimizin üstadısın ;) Vakit konusunda hepimiz sıkıntı yaşıyoruz şu sıralar :)

(eht) Bu gaz bana bir süre idare eder  :P (spk)

Yoktur biribirimizden farkımız  (spk)

AhmetSelim34

Benim bilgisiyarımda 1200H/s veriyor. Sizde durum nasıl 1 hafta boyunca açık bıraksam ne kadar gelir olur. Birde 8x diye bir şey var 100tl ye  almaya değer mi onu

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: AhmetSelim34 - 02 Haziran 2020, 10:30:45
Benim bilgisiyarımda 1200H/s veriyor. Sizde durum nasıl 1 hafta boyunca açık bıraksam ne kadar gelir olur. Birde 8x diye bir şey var 100tl ye  almaya değer mi onu

@AhmetSelim34 ,

bende 2000 civarında seyrediyor. PC ye göre değişebiliyor, bence 1-2 gün açık bırakarak deneyin. Birşey kaybetmezsiniz.
Saati saatine tam 24 saatte ne birikiyor diye bakabilirsdiniz örneğin. Az çok haftalık durumu da görürsünüz.

Kendi adıma ben direk kazanç mantığıyla yürümüyorum. Bilgisayarım açık olduğu sürece açık ki zaten uzun süreler PC başında oluyorum.
Durduk yere ne gelirse gelsin diye baktığım için 1-2$ da gelse fazladan bir gelir oluyor.

Boost konusunu da kişiye özel veriyor. Muhtemelen bende zaten yüksek olduğu için bana sadece X4 = 70TL veriyor.
Yine bu hesap da kişiye özel. Siz 1-2 tam gün (ne kadar uzun süreli denerseniz o kadar daha net bir hesap yapabilirsiniz) açık bırakarak deneyin.
Örneğin varsayalım 3 gün açık bıraktınız ve kazanc gördünüz. 10 la çarğıp aylık kazancınızı az çok hesaplayabilirsiniz.

X4 veya X8 gibi bir boost harcamasının da faydalı olup olmayacağını ancak bu bilgiyle hesaplayabilirsiniz.
Siz birkaç gün deneyip net ne birikiyor bilgisini alıp burada paylaşabilirseniz, boost faydalı/faydasız hesabı konusunda ben de yardımcı olurum.

ElisaMcCline

Mining hızında düşüşler yaşayan varsa, genel bir bilgi.

Bir süredir mining hızı oldukça düşmüştü. 2000-2400 H/S civarında açılıp PC kullanımı sırasında 700 lere kadar düşüyordu.
boşta, başka hiç bir iş yapmadığımda ise max 1400-1600 lere kadar çıkıyordu.
Bilgisayarda da zorlanma oluyordu.

İşlemci fanını temizledim.

Sonuç: