CryptoTab (Chrome ve Firefox Eklentisiyle Bitcoin Mining)

Başlatan blackilka, 08 Mart 2018, 11:52:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yorkashton

Alıntı yapılan: Yatırımcı27 - 03 Aralık 2020, 16:24:06
Sizin cep telefonu güneş enerjisiyle mi çalısıyor oda elektirik harcar aynı hesap. Şöyle düşünün 2 el arabınız var 50 bin km siz onu işletiyorsunuz 1 ay kullandınız 100 bin km oldu 2 ay 200 bin km oldu ne oldu araç artık perte doğru gidiyor.
hocam hepsi aynı gmaile hizmet ettiği için ek gelir oluyor. android box 4gb ram  yine biraz güçlü bir cihaz ufak ta olsa getiriyor yani sırf tvbox tan getiri sağlamak çok zor tabikide ama elimizde ne kadar boş cihaz varsa kullanılabilir.. pc kulanırken zaten açıyordum arkaplanda. telefonda işyerinde akşama kadar şarja takılı kullanabilirim. elektrik masrafı da olmuyo :D

kazims

Alıntı yapılan: yorkashton - 04 Aralık 2020, 13:22:37
hocam hepsi aynı gmaile hizmet ettiği için ek gelir oluyor. android box 4gb ram  yine biraz güçlü bir cihaz ufak ta olsa getiriyor yani sırf tvbox tan getiri sağlamak çok zor tabikide ama elimizde ne kadar boş cihaz varsa kullanılabilir.. pc kulanırken zaten açıyordum arkaplanda. telefonda işyerinde akşama kadar şarja takılı kullanabilirim. elektrik masrafı da olmuyo :D

aynı mailden birden fazla cihazda çalıştırınca oluyor mu

hepsinin toplamamı mı yansıyor

@ElisaMcCline sizinde bu konuda bir fikriniz var mıdır ?

nebu

24 saat açık windows kurulu bilgisayarda deneme amaçlı başlattım. 24 saat sonunda rplant pool ile bunu karşılaştıracağım. Bakalım ne kadar bırakacak ;)

yorkashton

Alıntı yapılan: nebu - 04 Aralık 2020, 22:48:32
24 saat açık windows kurulu bilgisayarda deneme amaçlı başlattım. 24 saat sonunda rplant pool ile bunu karşılaştıracağım. Bakalım ne kadar bırakacak ;)
karşılaştırın bakalım hangisi daha kazançlı görmüş oluruz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kazims - 04 Aralık 2020, 17:12:22
aynı mailden birden fazla cihazda çalıştırınca oluyor mu

hepsinin toplamamı mı yansıyor

@ElisaMcCline sizinde bu konuda bir fikriniz var mıdır ?

@kazims ,

Evet aynı hesapla istediğin kadar cihazda açabilirsin. hepsi ortak havuza kazı yapar, birikimi aktarır :) :y

kazims

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Aralık 2020, 02:06:31
@kazims ,

Evet aynı hesapla istediğin kadar cihazda açabilirsin. hepsi ortak havuza kazı yapar, birikimi aktarır :) :y

çok düştü hız ilk günden bayağı aşağıya indi

ben o zaman elimdekileri tek hesaba toplatayım

ref yapmıştım :)

nebu

850 hs günlük yaklaşık 50 satoshi getiriyor (12 saatlik hesapla). @kazims sen hesapladın mı getiriyi? Bana çok düşük göründü.

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 05 Aralık 2020, 13:02:59
850 hs günlük yaklaşık 50 satoshi getiriyor (12 saatlik hesapla). @kazims sen hesapladın mı getiriyi? Bana çok düşük göründü.

çok az oluyor ilk çalıştırdığında 2 saatte 12 sth geliyordu şimdi kablumbağa gibi oldu.

yorkashton

Alıntı yapılan: kazims - 05 Aralık 2020, 13:49:52
çok az oluyor ilk çalıştırdığında 2 saatte 12 sth geliyordu şimdi kablumbağa gibi oldu.
h/s ile nasıl hesaplarız günlük getiriyi. bende 5000 h/s civarı getiriyor laptopta. günde 1000 satoshi yaparmı

kazims

Alıntı yapılan: yorkashton - 05 Aralık 2020, 14:34:14
h/s ile nasıl hesaplarız günlük getiriyi. bende 5000 h/s civarı getiriyor laptopta. günde 1000 satoshi yaparmı

1 satoshiyi kaç dakikada getirdiğine bakıcaksınız ona göre hesap edeceksiniz