CryptoTab (Chrome ve Firefox Eklentisiyle Bitcoin Mining)

Başlatan blackilka, 08 Mart 2018, 11:52:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet600

Çekim yapınca kaç gün içinde ödeme geliyor ben 2 Şubat sabah 06 da cektim hala yatmadı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ahmet600 - 05 Şubat 2021, 22:52:37
Çekim yapınca kaç gün içinde ödeme geliyor ben 2 Şubat sabah 06 da cektim hala yatmadı

@ahmet600

Site aslında 2-3 gün içinde ödüyor.
Ancak,
Son dönemdeki BTC hareketliliği sebebiyle, madencilerin onayları biraz gecikebiliyor.
Ki zaten ödeme çekme talebi vereceğinizde bu yoğunlukla ilgili uyarıyı veriyor site.

Biz ödüyoruz ama onaylar gecikiyor bilgisi verliyor ve zaten TxID üzerinden bu bilgilerin kontrolü sağlanıyor.

Ödeme istediğinizde mail adresinize bir onay maili geliyor.
Mail adresinize gelen ödeme onayı ile sizin de çekimi onaylamanız gerekiyor. Bazı arkadaşlar bunu atlayıp boşuna beklemişler de hatırlatayım dedim.

Ayrıca site üzerinde ödeme geçmişinden de ödemenizin durumunu görebilirsiniz.
(Cryptotab tarayıcı ile açın) https://cryptobrowser.site/tr/affiliate/balance/

ahmet600

Bu katlar nasil oluyor mesela x10 ve x15 ayni fiyat nasıl oluyor bu deneyen varmı bu katlari?
Ben mobilden kaziyorum bu x15 den almak istiyorum

https://hizliresim.com/ZnD3LB

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ahmet600 - 06 Şubat 2021, 15:55:51
Bu katlar nasil oluyor mesela x10 ve x15 ayni fiyat nasıl oluyor bu deneyen varmı bu katlari?
Ben mobilden kaziyorum bu x15 den almak istiyorum

https://hizliresim.com/ZnD3LB

Almayın, güçlü bir cihaz yoksa karşılığını geri alamazsınız.

ahmet600

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Şubat 2021, 21:08:14
Almayın, güçlü bir cihaz yoksa karşılığını geri alamazsınız.

Aslında ben hesaplama yaptim ama guvenemedim 1 yıllık almak istiyorum
X10 ve  x15 ayni ücret ,ikiside 1330 tl x15 varken neden x10 alalim orda biraz şüpheye düştüm ayni ücret olduğu için sitenin sağlamlığı açısından

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ahmet600 - 06 Şubat 2021, 21:15:25

Aslında ben hesaplama yaptim ama guvenemedim 1 yıllık almak istiyorum
X10 ve  x15 ayni ücret ,ikiside 1330 tl x15 varken neden x10 alalim orda biraz şüpheye düştüm ayni ücret olduğu için sitenin sağlamlığı açısından

Herkese aynı promosyon gelmeyebiliyor.
Bende X10 92TL civarı , X15 de 174 TL, ama PC de böyle belki mobilde promosyon vardır.

Açıkçası ben siteye güvensem de BTC nin burada kalacağına güvenmiyorum.
Yani kazdığınız BTC, ve yarıya düşse gelir de yarıya düşer. Yani sizin hesap yalan olur.

Hee derseniz ki ben zaten alıp kenarda tutacağım, yükselince değerlendiririm, sonuçta uzun vadede tekrar yükselecek, OK.

Tabii ki siteye güveniyorum demem de beni bağlar, bir yatırım tavsiyesi asla değil.

2018 den bu yana tek bir ödeme bile aksatmadı. Düzgün bir şekilde gidiyor site.
Yine de site bizim değil sonuçta 6 ay sonrasını ön göremeyiz :)

ahmet600

Şubat ayında çekim talebiniz oldumu hiç 5 gün oldu hala yatmadı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ahmet600 - 07 Şubat 2021, 13:24:14
Şubat ayında çekim talebiniz oldumu hiç 5 gün oldu hala yatmadı

Ödemeler yattı
TxID ye bakın, madenci onayı bekliyor. Siteden ödemeler çıkmış yani, yazan başkaları da oldu, onlara baktık.
Muhtemelen sizin de öyledir.

BTC nin çok hareketli ve yoğun olduğu dönemlerde bu gibi ücretsiz küçük gönderilerde onay gecikmeleri yaşanır.

messo587

çok fazla elektrik harcıyor ayrıca bilgisayarı da yıpratıyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: messo587 - 09 Şubat 2021, 20:45:54
çok fazla elektrik harcıyor ayrıca bilgisayarı da yıpratıyor

@messo587

Deneyerek yazdıysanız, bence uygun bir cihaza sahip değilsiniz.

Elektrik konusu: PC nin Power supply verimliliğini kontrol edin. Ben işim gereği zaten sürekli PC açık çalışıyorum, ek bir artış yaşamadım.
Zaten sırf kazı için cihaz kullanacaklar PC değil mining cihazlarını tercih etmeli. Getiri açısından daha yüksek kazanç oranları var.
Sırf bunun için PC açık elektrik harcayan varsa o mantıksız zaten.

Yıpranma konusu: Şu ana kadar kullandığım PC nin ederinin birkaç katını çektim siteden.
2014 Eylül ayında alınmış 6 yıllık bir PC ile Ekim 2018 den bu yana kazım yapıyorum. Arkada kazı yaparken de her işimi sorunsuz ve hiç kasmadan görebiliyorum.

Kullandığınız cihaz buna uygun değilse ve zorlanıyorsa sorun var demektir, evet bu durumda yıpranacaktır, tabii ki yıpratmayın.